MATEJ MI JE PISAO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Bivša zadrugarka otkrila da se družila sa NESTALIM SPLIĆANINOM, a evo i gde i kako su se UPOZNALI!

Autor:

Zadruga

28.01.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga", Olja Ajnfalt Mihovilović, poznatija kao Olja Vampirica, bila je u prijateljskim odnosima s nestalim Splićaninom, Matejem Perišem, za kojim policija traga već skoro punih mesec dana.

MATEJ MI JE PISAO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Bivša zadrugarka otkrila da se družila sa NESTALIM SPLIĆANINOM, a evo i gde i kako su se UPOZNALI!

Foto: drustvene mreze/Republika.rs

Da podsetimo, Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, a njegovi prijatelji su nestanak prijavili 31. decembra u 18 sati i od tada se za njim traga. Mladić je, kako je rekonstruisano, bio u klubu "Gotik" u Beton hali, odakle je izašao oko 1:43, pa trčeći otišao do Sava promenade. Tu mu se i gubi svaki trag, a nadzorna kamera ga je snimila kako silazi prema ledenoj Savi. Kamere su snimile i kako neko pliva u reci, a tu je poslednji put i uhvaćen signal Periševog mobilnog.

Olja Vampirica za medije otkriva da se pre nekoliko godina putem društvenih mreža upoznala s nestalim mladićem, te da su se godinama čuli i dopisivali.

Republika

Foto: Republika.rs

Olja Vampirica

 

Mateju su se dopali performansi koje sam izvodila, pa mi je pisao na društvenim mrežama. Počeli smo da se dopisujemo, a jednom prilikom smo se našli u istom društvu i upoznali. Uprkos razlici u godinama, Matej mi je delovao kao izuzetno kulturan i odgovoran mladić - priča Vampirica, pa dodaje:

Govorio mi je o svojoj porodici, kako živi s mamom, o tome kako izuzetno poštuje oca. Završio je ekonomiju, a imao je i velika interesovanja za hemiju - navodi bivša zadrugarka za Kurir.

Republika

Foto: Republika.rs

Olja Vampirica

 

Kako objašnjava, Matej je bio vredan mladić.

- Celog leta je vozio turiste brodićem, nikada se nije desilo da zakasni na posao, pa sam stekla utisak da je jako odgovoran. Otkako je nestao, bukvalno sam u potpunom šoku. Ne mislim da je u pitanju bilo kakva teorija zavere, niti da mu je neko naudio, ali ne mogu ni da poverujem da je skočio u vodu. Da onako izgubi kontrolu, moguće mi je samo ako je konzumirao neku supstancu - kaže Olja, pa nastavlja:

Njegovi prijatelji su dobri momci, nisu problematični. Pa šta ako su došli u Beograd da se provedu, svima iz Splita je srpska prestonica sinonim dobre zabave - zaključuje Vampirica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading