KEVO, NE SEKIRAJ SE! Dejan se OBRATIO Biljani Dragojević, upustio joj OVE EMOTIVNE STIHOVE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.01.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević rešio je da se potpuno posveti sebi i zaboravi bivšu ženu Dalilu, pa se ludo provodio pored Aleksandre Nikolić.

KEVO, NE SEKIRAJ SE! Dejan se OBRATIO Biljani Dragojević, upustio joj OVE EMOTIVNE STIHOVE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan je sve vreme uživao na žurki, provodio se, a jedna pesma posebno ga je pogodila. Dragojević se poistovetio sa stihovima ove pesme "Majko", pa se obratio Biljani Dragojević.

- Kevo, ne sekiraj se. Oni sada puštaju vatromet - rekao je Dejan.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević poslao poruku Biljani

Inače, Dejan je postao sve prisniji sa Aleksandrom i priznao da se od nje neće odvajati, ali da se za sada samo druže.

Podsetimo, Dalila je otkrila pred Drvetom mudrosti da Dejana nije prevarila.

- Nema razloga da me osuđuje drugi put. Đedović je najveći savetnik i branitelj Dejana, on je Dejana samo jednom iznapu*avao, da tako kažem. Koliko sam shvatila, Đedović se zalaže za to da Dejan do kraja govori kako ima emocije prema meni. Hajde sad da ispadne kako je Dalila kriva za sve, za to što se Dejan muva sa drugom, za to što Dejan pleše... Kakve borbe sa psihom, ovde svako radi ono što hoće, ali postoji ta svest o kamerama. Možda sam bila glupa, ali bila sam hrabra. Poljubila sam sa Filipom onda kad sam raščistila sa Dejanom, nisam ga prevarila - govorila je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kaja

28.01.2022 18:35

Loša manipulacija. Car daje instrukcije šta da Dalila priča a on preuzima na sebe da bude komentator jer sebe smatra pametnijim i lukavijim od ostalih zadrugara i želi da im nametne svoju razrađenu "priču" kako je Dejan kriv za sve. Većina zadrugara i jeste priglupa i pogodna za manipulaciju ali, ima tu i 5-6 ljudi koji Caru razbiju svaki takav pokušaj a prvi među njima je Dejan. Dalila je konačno shvatila "igru" Đedovića i uvidela koju on snagu i samopouzdanje daje Dejanu i sada ključa od besa. Nije uspela zgaziti i poniziti Dejana do kraja, zaustavili su je Đedović za kojeg je bila ubeđena da je na njenoj strani, Rešićka kao tetka narikača dreči oko Dejana i leči mu dušu, Karić je britka sablja koji seče svaku Dalilinu laž i vraća je stanje mirovanja na neko vreme. Mića muti, nezna ni sam šta priča, menja stranu svako malo. Lepom Mići ove godine spajanja zadrugara i preporuka seksualnih odnosa u rijalitiju ,ove godine postalo je opsesija. Dakle, najnoviji odnos Dalile i Cara neće potrajati, Carevi polusatni monolozi u pokušaju da se oslobodi krivice i tereta osude gledalaca i da krivicu prebaci na Dejana, Dalili već idu na živce i samo je pitanje dana kad će da eksplodira. Dejanovo druženje sa devojkama, humor, ples, pohvale ostalih i planovi za budućnost pokrenuli su erupciju u Dalili (počima ljubomora, pakost,sujeta ), uskoro će eksplozijai i poteći će lava. A njoj Car zabranio da priča jer, on misli da je on najpametniji i da se sve može srediti dernjavom i šakama.