DALILA I CAR DOBILI STAN OD OBOŽAVATELJKE! Ljubavnike obezbedila gospođa iz Minhena: SLALA SAM JOJ POKLONE I NOVAC, SAD KLJUČEVE U RUKE!

Autor:

Zadruga

28.01.2022

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Filip Car dobili su od obožavateljke iz Minhena nekretninu u Beogradu kako bi započeli zajednički život po izlasku iz rijalitija.

DALILA I CAR DOBILI STAN OD OBOŽAVATELJKE! Ljubavnike obezbedila gospođa iz Minhena: SLALA SAM JOJ POKLONE I NOVAC, SAD KLJUČEVE U RUKE!

Foto: republika.rs/zadrugaofficial/printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car naišli su na osudu javnosti nakon postali preljubnici zbog čega se Dalila razvela od svog supruga Dejana Dragojevića sa kojim je bila pet godina u braku. Međutim, ipak ima i onih koji podržavaju par, ali i onih koji žele da ulože u njihovu zajedničku budućnost.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car se pomirili

Naime, njih dvoje su od obožavateljke dobili stan u Beogradu, za koji su saznali na putu do studija na snimanje emisije ''Magazin In'', te su se dogovorili da nakon ''Zadruge'' započnu zajednički život, prenosi Informer.

- Dok su putovali produkcija im je prosledila poruku jedne obožavateljke, koja im je ostavila stan u Beogradu, u Bulevaru kralja Aleksandra! Raspametili su se! Odmah su se dogovorili da posle "Zadruge" počnu da žive u njemu. Dalila je rekla Filipu da već pregovara da ostane u Beogradu i radi kao voditeljka na Red televiziji, a on je njoj rekao da će se zaposliti kao menadžer jednog kluba. Rešili su da o svojim planovima ćute do kraja rijalitija, kako im cimeri ne bi vršili pritisak - otkriva izvor.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car dobili stan na poklon

- Živim u Nemačkoj i podržavam Dalilu već godinama! Nikada nisam bila za to da bude sa Dejanom, nije on dovoljno jak muškarac za nju. Presrećna sam što se pomirila sa Filipom! Imam u Bulevaru dvosoban namešten stan, u koji nikad ne dolazim. Rešila sam da ključeve dam Dalili i Filipu, da žive u njemu do kraja života - priča ona i dodaje da je spremna da ih finansijski pomogne dok ne stanu na noge:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car dobijaju podršku za zajedničku budućnostid

- Već sam slala Dalili poklone i novac. I opet ću! Pomoći ću i njoj i Filipu dok se ne snađu u Beogradu.

Kako su saznali za poklon, par se dogovorio da ćuti o svemu, ali i da se drže plana zajedničkog života.

- Filip i ja imamo jedan dogovor i nadam se da ćemo da ga ispunimo. Tiče se naše zajedničke budućnosti - rekla je Dalila po povratku.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Dada

28.01.2022 13:45

Užaaassss!!!!!!Toliko ima porodica sa decom bez krova nad glavom, a ova dotična pomaže probisvete. Gde vodi ovo ludilo???

Odgovori 23 1
mina

28.01.2022 13:53

ova yesce ima dijagnoyu kad je dalila mujic voya

Odgovori 16 0
Veljko

28.01.2022 14:18

Obećnje ludom radovanje.

Odgovori 12 0
Penzioner

28.01.2022 14:23

A od mene fudbalski stadion Crvene zvezde.

Odgovori 16 1