TUGA U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA! Najlepše vesti i sreću prekinula je TUŽNA VEST: DEO MENE JE NESTAO ZAUVEK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.01.2022

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Hadrović nedavno je postao otac po prvi put, a njegovu sreću prekinula je tužna vest koja je pogodila njegovu porodicu.

TUGA U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA! Najlepše vesti i sreću prekinula je TUŽNA VEST: DEO MENE JE NESTAO ZAUVEK! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Alen Hadrović podelio je sa svojim prijateljima na Instagram profilu da je njegovu porodicu zadesila tragedija.

Naime, Alenu je preminula baka za koju je bio veoma vezan.

- Otišla si danas bako... Evo slike od pre samo pet meseci, gde si jedva pokretna došla da vidiš svog unuka kako se ženi, nasmejana, jaka i srećna! Deo mene je danas zauvek nestao, onaj deo koji je bio bakino dete. Ko te je rodio? Baka! I sad kad sam bio za Božić, opet si to ponavljala i uvek nam je bilo smešno... I ono tvoje: "Dobro jutro katobare mare, a de ti je kata mate juro" što niko ne razume, al' nam je smešno i mi ponavljamo kad ustanemo. Pa dobro jutro Ilija, evo idem iz mlina… Nikada to više neću čuti… Volim te, srećo moja mila! Najbolja ženo na svetu - napisao je Alen, a u komentarima su mu izjvljivali saučešće.

 

 

Podsetimo, Alen se oženio Majom Marković koju je upoznao u rijalitiju ''Zadruga'', a nedavno su postali i roditelji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading