SVINGERAJ NA DELU! Dalila gledala muža u OČI dok ju je Car JAHAO! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici za koje kruže priče da uživaju u svingeraju potvrdili da vole da se gledaju u zanosu s drugim partnerima

SVINGERAJ NA DELU! Dalila gledala muža u OČI dok ju je Car JAHAO! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević gledali su se oči u oči dok su s drugim partnerima imali seksualne odnose. Naime, nekadašnji bračni par za koji su kružile priče da voli da uživa i u svingeraju donekle je potvrdio glasine kada se preksinoć u istoj prostoriji prepustio strastima u krevetu sa trenutnim ljubavnicima. Dalila je sve vreme gledala bivšeg muža u oči dok ju je Filip Car jahao, dok je Dejan našao utehu u Aleksandri Nikolić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car razmenjuju nežnosti

Koliko je bolesna Mujićeva, pokazala je kada je tokom intimnog odnosa sa Hrvatom gutala pogledom Dejana, koji se, s druge strane, prepustio Aleksandrinim veštim rukama

- Šta smo ustanovili na kraju? Hoćeš me slušati - pitao je Car zapovednički, a Dalila mu je odgovorila kao iz topa:

- Hoću!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević gleda Dejana Dragojevića

Nakon što su se izgrlili, počeli su da razgovaraju.

- Ne znam kako sam bila normalna kad sam spavala - rekla je Dalila.

- Ajde da vidimo dokle ćeš... Neke stvari možeš ispraviti radom - nastavio je Car po svom.

- Ko je tebe pokrao sinoć - pitala je Dalila.

- Bitno je da me sluša jer ako ne sluša... - pripretio je Car da se ne opusti previše.

- Dođi, Luks, molim te, da pričamo, treba nam treća podrška - rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car se pomirili

Nakon što je otišao Luks Dalila i Car su ostali sami, pa se ona u jednom momentu ugnezdila kod njega.

- Mi nismo ni svesni šta smo uradili našim porodicama, dobro, ajde mi, ali oni... Dođi, lepo da te zagrlim, da se zagrlimo - prokomentarisao je Car.

- Ti hoćeš da se poljubiš - rekla je Dalila, a potom su započeli sa šaputanjem i razmenjivanjem nežnosti, pa ju je Car u zanosu strasti uštinuo za obraz.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

Marko siledžija pretio da će ubiti Anu, tukao je zajedno s Viki

Viktorija Viki Mitrović i Marko Osmakčić udružili su se protiv Ane Spasojević zbog navodnih spletki koje je ona napravila sa Marijanom Zonjić. Njih dve su se dogovorile da u radio-emisiji ispričaju da je Marko na žurki sve vreme posmatrao Marijanu i time izazvale ljubomoru kod Viki, koja je zbog toga nasrnula na Spasojevićevu. Vrhunac je, međutim, bio kada je Marko siledžija dohvatio Anu i bacio je na pod. Obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo u Belu kuću i sprečilo veći incident. Veliki Šef je kaznio Viki i Marka mesečnim i tromesečnim honorarom, ali njih dvoje ni to nije sprečilo da nastave verbalno da urnišu cimerku.

- Jedina si žena kojoj bih polomio kosti, da smo napolju, ubio bih te sigurno. Toliko me iritiraš da ne bih zažalio da zbog tebe budem u zatvoru - pretio je Osmakčić kao pobesneo, pored toga što su je i Violeta i on čašćavali najgorim psovkama.

Dok su njih dvoje imali vrelu akciju, Dalila je samo gledala u Dejana, koji je, s druge strane, utehu potražio u Aleksandri. Dragojeviću se nije rastajalo od starlete, nego je ostao u njenom krevetu do ranih jutarnjih časova, budući da mu je starleta pokazala da ima vešte ruke da ga zadovolji.

- Još pet minuta, pa idem da spavam. Mnogo sam uživao sa tobom, fatalna si po mene - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleks Nikolić u krevetu

- Ma ostani tu kod mene celu noć. Nemoj da me ostavljaš samu - rekla je Aleksandra.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
STOJKE

28.01.2022 10:35

Pa ja to govorim od samog početka! Kakve vradžbine,i bilo šta drugo. Svingeraj je u pitanju 100%,samo što su oni to iskoristili u rijalitiju da uzmu pare.Napravili su priču kakva do sad nikad nije bila ni u jednom rijalitiju. Kad se sve to završi,odoše oni kući srećni,i zadovoljni sa lepom lovom. Meni je samo smešan ovaj narod,šro kao žali Dekana,a u stvari njemu ništa ne fali,baš naprotiv supe mu je.SVINGERI,i to je to.

Odgovori 15 6
Vuk

28.01.2022 10:47

Sada da ih vidi babo.

Odgovori 15 0
Saša

28.01.2022 11:51

Svingeraj nije raj, nego izopačenost.

Odgovori 13 1
STOJKE

28.01.2022 14:19

Naravno da je izopačenost,ali mi sad ne pričamo o tome.Ovde je sad reč šta njih dvoje rade u rijalitiju,i zašto se to dešava. E pa dešava se čist svingeraj,i tu niko nije povredjen.To je samo dobra gluma da se uzmu pare,i da odu zajedno kući. Tu je jedino ovaj balvan Car upao u mašinu. On im je bio najpogodniji,jer sa nekim drugim teško bi to mogli uraditi. Ipak moraš biti dobra budaletina da spavaš sa nekom ženom,dok to njen muž gleda.Ne može ni to svako.