IVANA KRUNIĆ KOD MISICE OPLELA PO DALILI: Mislila sam da je samo bezobrazna, ali sad vidim da je LUDA! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

27.01.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" svakog četvrtka od 20 časova predstavlja Zadrugu iz drugog ugla.

IVANA KRUNIĆ KOD MISICE OPLELA PO DALILI: Mislila sam da je samo bezobrazna, ali sad vidim da je LUDA! (VIDEO)

Foto: ST/Petar Divac

Ove sedmice Jovana Ljubisavljević ugostila je prvačicu i bivšu zadrugarku Ivanu Krumić. 

Osim što su im teme bile njihovi izabranici Stefan Karić i Bane Čolak, nisu mogle, a da se ne dotaknu aktuelne zadrugarke Dalile Dragojević o kojoj je Ivana drastično promenila mišljenje: 

- Ja sam do sada mislila da je ona samo bezobrarzna, ali ja mislim da je ona luda. Ona je već prsla i sada je već izgubila percepciju o realnosti. Čim može ovako da radi - rekla je Ivana. 

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ivana Krunić u emisiji Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević

U rubrici "Minsko prelistavanje" dotakle su se pomirenja Maje Marinković i Milana Jovanovića Čorbe, zbog kojeg je Maja otišla na Kosovo. 

- Mene ne bi čudilo da ona na Marsu završi sutra. Ponekad neki ljudi se navuku na život kao da su u rijalitiju. Milion puta sam se pitala zašto Maja ne može da nađe novog dečka? Pa njoj bi normalan dečko bio dosadan. Svaka budala ima svoje veselje... Tako i ti i ja svi - rekla je Krunićeva.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ivana Krunić o Maji i Čorbi

Novu epizodu možete pogledati u videu na početku teksta, a ako još niste zapratite naš Youtube kanal Republika, i naravno instalirajte našu aplikaciju gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni sadržaj!

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anja

27.01.2022 19:46

Još jedna lepa emisija. Dve mlade dame koje imaju šta da kažu i umeju da drže pažnju gledaoca. Volim slušati Ivanu dok peva, a Jovana odlično radi posao voditelja.Bilo bi zanimljivo da njih dvije uđu u Zadrugu kao gosti na par dana ili da Ivana peva na žurci.