IVANA KRUNIĆ KOD MISICE OPLELA PO DALILI: Mislila sam da je samo bezobrazna, ali sad vidim da je LUDA! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

27.01.2022

20:00

Emisija "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" svakog četvrtka od 20 časova predstavlja Zadrugu iz drugog ugla.

IVANA KRUNIĆ KOD MISICE OPLELA PO DALILI: Mislila sam da je samo bezobrazna, ali sad vidim da je LUDA! (VIDEO)

ST/Petar Divac

Ove sedmice Jovana Ljubisavljević ugostila je prvačicu i bivšu zadrugarku Ivanu Krumić. 

Osim što su im teme bile njihovi izabranici Stefan Karić i Bane Čolak, nisu mogle, a da se ne dotaknu aktuelne zadrugarke Dalile Dragojević o kojoj je Ivana drastično promenila mišljenje: 

- Ja sam do sada mislila da je ona samo bezobrarzna, ali ja mislim da je ona luda. Ona je već prsla i sada je već izgubila percepciju o realnosti. Čim može ovako da radi - rekla je Ivana. 

ST/Petar Divac

Ivana Krunić u emisiji Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević

U rubrici "Minsko prelistavanje" dotakle su se pomirenja Maje Marinković i Milana Jovanovića Čorbe, zbog kojeg je Maja otišla na Kosovo. 

- Mene ne bi čudilo da ona na Marsu završi sutra. Ponekad neki ljudi se navuku na život kao da su u rijalitiju. Milion puta sam se pitala zašto Maja ne može da nađe novog dečka? Pa njoj bi normalan dečko bio dosadan. Svaka budala ima svoje veselje... Tako i ti i ja svi - rekla je Krunićeva.

ST/Petar Divac

Ivana Krunić o Maji i Čorbi

Novu epizodu možete pogledati u videu na početku teksta, a ako još niste zapratite naš Youtube kanal Republika, i naravno instalirajte našu aplikaciju gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni sadržaj!

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Anja

27.01.2022 20:46

Još jedna lepa emisija. Dve mlade dame koje imaju šta da kažu i umeju da drže pažnju gledaoca. Volim slušati Ivanu dok peva, a Jovana odlično radi posao voditelja.Bilo bi zanimljivo da njih dvije uđu u Zadrugu kao gosti na par dana ili da Ivana peva na žurci.