CARU OTAC TEŠKO BOLESTAN! Filip SAZNAO da mu je porodica u problemima, MOLI ZA POMOĆ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.01.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car saznao je da mu je otac bolestan i javno zatražio pomoć.

CARU OTAC TEŠKO BOLESTAN! Filip SAZNAO da mu je porodica u problemima, MOLI ZA POMOĆ! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car je tokom emisije koju je vodio Milan Milošević ustao i zamolio za nekoliko minuta vremena da kaže šta ima, a onda svojim izlaganjem šokirao sve, naročito širu javnost, koja nije mogla da veruje u ono što je izgovorio.

- Milane moram ti oduzeti 10 minuta govora: Znam da to ne voliš, ali dozvoli mi. Sanjao sam da mi tata i baba imaju kornou, odnosno, da je tata već preležao a da mi baba sad ima, stoga ako je tako, molim moje dečke da se pobrinu za to - rekao je Car. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car sanjao da mu je otac bolestan

- Veruj mi to je sad normalno - nadovezao se Milošević. 

- Stoga ja molim moje momke da se pobrinu za starog Kaponea. Ja njega mnogo volim i nadam se da me sada gleda. Moji snovi uvek budu istiniti i osećam da je to tako -  rekao je Car i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car se obratio roditeljima

- Takođe, molim moju majku, oca i sestru da me razumeju, da ja ma koliko da sam pogrešio sa nekom osobom ili ona sa mnom, ja sam se sa njima saživeo u kući. Održaću obećanje majci koje sam dao, a to je da do kraja rijalitija neću ući ni sa kim u ljubavnu vezu.

 

 

Međutim, komentari nakon ovog izlaganja od strane ljudi koji redovno prate rijaliti jeste da je dobio informacije od spolja i da je sve ovo dobra gluma kada se radi o priči o snovima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
STOJKE

27.01.2022 22:50

Kakva gluma,kakvo ponašanje,kakvo mafijanje!!! Šta glumi bre ovaj balvan,i ko njega toliko forsira? Pa on dva puta spava dok je voditelj stigao u kuću,i emisija počela? Zašto se njemu to dozvoljava,nije mi jasno? A ova priča kao MOJI DEČKI,I STARI KAPONE su presmešni.

Odgovori 10 6
mm

28.01.2022 12:08

balvan trayi kadar nije dugo u njemu i kao moji decki sta bre i oni balvani isti ko ti