ON JE BOLESTAN, PREVRŠIO JE SVAKU MERU: Janjuš ŽESTOKO OSUDIO Nenada Aleksića Ša, a onda je potkačio i Dalilu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.01.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je rešio da ispriča svoje mišljenje o vezi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, ali i o pomirenju Dalile Dragojević i Filipa Cara.

ON JE BOLESTAN, PREVRŠIO JE SVAKU MERU: Janjuš ŽESTOKO OSUDIO Nenada Aleksića Ša, a onda je potkačio i Dalilu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš se osamio u Rajskom vrtu kako bi ogulio dušu dušu, a na samom početku se dotakao veze Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš u Rajskom vrtu

- Ja mislim da veća dijabola od njega nikada nije ušla u rijaliti. Čovek je prevršio svaku meru, ali ću ga ja podržati. Samo njega, više mi Gruja nije interesantan. Vidi, Ša je opsednut Tarom, bolestan, čovek samo sebe kanali i use*ava se. On je dobar kao hleb, sve bi ti dao, ali ne znam šta se dešava sa čovekom, ne može da mi uđe u glavu. Tara je jedina osoba koja njega interesuje. A on nju interesuje kao što mene interesuje ovaj ovde kupaći. Sve je istina to što je Ša pričao, ali on i dalje ne je*e sistem. Ša njoj služi napolju kao šofer - počeo je Janjuš, a zatim se osvrnuo i na pomirenje Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš u Rajskom vrtu

- Dalila po starom, mozak me zaboli kad ustane da priča, ali šta da radim. Uveo sam novu emisiju "Pretres nedelje sa Janjušem", to će biti utorkom, ne posustajem. To više ne možeš da pohvataš. Dalila i Car su ti sad u jednoj priči koja će trajati 4, 5 dana, dok ne krenu da se svađaju i opet će Dalila ustati i reći da želi da se vrati Dejanu. Shvatiće da nikada ne može biti sa Carem, na kraju će opet otići kod Dejana, a on će opet pasti. Ali Ša ne možeš uporediti ni sa kim, Tara njega nije je*ala 2% i on opet ide za njom, bruka se - rekao je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš u Rajskom vrtu

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Majka

27.01.2022 15:47

Kada je ša,namerno mala slova moj komentar je bio da svet ovakvu budalu nije video,on ja sada ušao da sve demantuje,da dokaže kako to svet nije video pa ja sam taj i nemojte da me neuvažavate ja sam taj!!!

Odgovori 10 0
Janko

27.01.2022 17:08

Oni su bolesni kao i Janjuš Prcko.

Vladimir

28.01.2022 08:20

@Janko - Nema velike razlike. Obojica nemoralni švaleri.

Vuk

28.01.2022 10:50

Janjuš ne pominje više svoju ćerku Krunu. Zaboravio na nju.