TARA PRIZNALA DA JE IMALA ODNOSE SA VUKOM MOBOM: Nenad Aleksić Ša ZGROŽEN, poručio joj da je JADNA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.01.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je napokon priznala da je bila intimna sa reperom Vukom Mobom nakon raskida sa Nenadom Aleksićem Ša.

TARA PRIZNALA DA JE IMALA ODNOSE SA VUKOM MOBOM: Nenad Aleksić Ša ZGROŽEN, poručio joj da je JADNA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku sinoćne emisije "Pitanje gledalaca", Tari Simov je dobila pitanje zašto stalno spominje Vuka Moba, kada zna da to užasno nervira njenog dečka Nenada Aleksića Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov

- Ne pominjem namerno, onda ispada kao da namerno napominjem i ostale stvari. Ispalo bi da sve namerno pominjem, ne pominjem namerno, samo mi je krivo što su oni u svađi i što sam ja u toj svađi. Ne sećam se kako je krenula svađa, ono "Spasi se"? I da jesam i da nisam imala s*ks sa njim, to je moja lična stvar. Evo, dobro, jesam. Koga boli uvo šta sam radila posle Nenada. Ne razumem što moram da se pravdam, kad tad nisam bila ni sa kim - rekla je Tara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara priča o Vuku Mobu

- Ako smo već imali neku vezu, njen rizik, moj rizik, teret, da ona posle toga i sa tim likom uopšte komunicira, a ne bilo šta drugo... Nemam adekvatnu reč. Ne boli me taj lik, boli me za tog lika, ali taj odnos, to mi je prejadno. Ša je Ša i ostaće Ša - ustao je Ša.

- U suštini, krivo mi je što je upleo ljude. Mene je tek spičio pritisak kad sam izašla, lepo mi je ovde, krivo mi je što se pominju ti ljudi kroz nas odnos. Ne bih pominjala da on nije pominjao - dodala je Simova.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

- Ona namerno pominje Vuka Moba. Ja ne zameram, boli me uvo sa kim je bilo, ali ako Tara priča da je lojalna, da onda odjednom na sve što je lik uradio, da ona uopšte priča sa njim... Ako je neko meni napravio ozbiljan problem, ja ne mogu da gotivim tog lika. Sto posto je u inat meni spavao sa njom. Čak je meni fascinantno da ona na nju aludira u pesmi, a ona ga pozdravlja - rekao je Nenad.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

- Ja poštujem tu porodicu. Dodala bih još jednu stvar, ono u "Amidžiju" je bilo dodvoravanje tebi, pričala sam šta nisam mislila... Bila sam svesna da nam je odnos katastrofalan, tuk na luk prošle godine, nisam želela dete sa tobom, niti sam razmišljala o tome, niti sam razmišljala da li ćemo biti. Ja sam jedno mislila, drugo pričala, treće želela. Naglas sam govorila nešto za šta sam svesna da to toga neće doći. Mi se pobili, on plav, ona plava, idemo u "Amidži" ja kao: "Želim bebu". Naravno da ne. Prošle godine sam stvarno radila stvari da bih se dodvorila Nenadu, da bi ulila poverenje. Zato sam palila patke, vređala bivšeg (Mateju). Ne želim da više dolazi do toga - istakla je ona.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading