NEĆE MI BITI ŽAO DA JE DISKVALIFIKUJU: Dejan otvorio dušu o Dalili, Car se SLOŽIO sa njim! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.01.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević komentarisao je ponašanje bivše supruge Dalile Dragojević, a u svemu ga je podržao Filip Car.

NEĆE MI BITI ŽAO DA JE DISKVALIFIKUJU: Dejan otvorio dušu o Dalili, Car se SLOŽIO sa njim! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon Dalilinog izlaganja, ustao je i Dejan Dragojević koji je dobio pitanje da li glumi kada kaže da će da se iseli iz garderobera.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Prebaciću se skroz... Filip sad kad spominje Dalilu ja ne žalim. Kad plače, plače iz jednog razloga, da bi ja odreagovao ili on. Oni su se opet gledali sinoć, taj famozni utorak. Onda je rekla da je prekretnica bila taj utorak, što? Ona je to radila i prošli utorak. Htela je da ispovedi moj odnos sa njenim, da bi njoj bilo lakše. Da je diskvalifikuju, neće mi biti žao, ona je to uradila Maji. Ja nisam bio prekretnica za ono sinoć, to se dešava već. On je njoj dobacio bićeš moja, ona je ćutala. Sve se videlo, samo ja molim da ne budem izgovor za nešto... Rekao sam da izlazim. Špajz ću kod Mikija, stvari ću pod krevet - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Ima istine u ovome što Dejan kaže. Pogleda u mene i kaže da sam ja krivac. Sad dajem priliku da ne budem ni ja krivac. Ona kao ljubomorna gleda svaki njegov korak. Nemoguće mi je da mi ta žena kaže da ga voli. Zašto sam rekao slušaj mene, možda ću i ja nju slušati. Ajmo probati po mome, da bude bolje. Ja nisam džoker iz rukava, da me samo tako izvuče. Bolesno je sve, pa što ne bi bilo bolesno da ja koji sam je povredio, budem ponovo uz nju. Jedino joj ja mogu pomoći u ovoj kući - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

-Ja tek sada ulazim u živo blato - dodao je Car.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
mina

27.01.2022 07:55

dejan nece vise nista s njom shvatio decko da je ona stoka

Anja

27.01.2022 09:31

Do pola noći je ljubav za Dejana kroz ponižavanje, pretnje, krađu novca, pepeljare opušaka i zapaljene cigarete u Dejanivu glavu, a onda u 5 ujutro prosvetlenje od alkohola i " remont" (neznam ni ja čega, da li mozga, emocija... ) i ona opet puna obećanja, obzira, kajanja, pripremljenih govora...,ma nemojte me zezati. Ivo je do sada najveća Dalilina manipulacija u dogovoru sa Filipom a sve da bi se dodvorili onima koji ih osuđuju. Nema tu ništa od iskrenosti jer su i Filip i Dalila ljudi bez karaktera, morala i principa. Ne poštuju nikog osim svojih potreba, porodicu čak i najmanje. Sebični su a prijatelje koriste samo za svoj interes. Sad me mnogo zanima izjava Huse i Emine, kako će sad braniti ćerku, klela se u babu i obećavala a sve bilo lažno?! Svađu i lomove vidim već za par dana, a na prvoj žurci kad dođe alkohol i kockanje moglo bi doći i do tuče i vređanja kao što je bilo u hotelu. Jedino Đedovićev trud dolazi do pozitivnog ishoda ali, bit će još muke sa Dejanom. I zato, Đedovića ove godine na prvo mesto ( ovo da ću reći nisam mogla ni sanjati ). Zaslužuje to Đedović jer je Franu i Dejanu pomogao da se izvuku iz ruku manipulatorki, ojačaju i steknu samopouzdanje. Nekad mi se čini da Đedović pati više nego njih dvojica zbog njihovih kriza i što ih je teško urazumi. Rešićka teši Dejana kao sestra ali ona nemože pomoći ni sama sebi. Smešno je gledati kako trči oko Dalile i pravda joj se što je nešto rekla a onda opet briše suze Dejanu i čeka instrukcije od Đedovića. Bravo za Frana koji iz senke i nenametljivo prati sva Dejanova raspoloženja i bratski mu pruži topli zagrljaj podrške i razumevanja (oni su dva dečaka koja su rano upoznala surovost manipulatora i izgubili sebe ). Bravo za Karića koji pruža Dejanu iskrenu ljudsku podršku i staje na njegovu stranu a svojim izlaganjem natera Dalilu da ostane bez reči opravdanja i da se povuče bar na kratko iz optužbi da je Dejan kriv što ga je ona prevarila.

Nada

27.01.2022 12:31

@Anja - Anja potpisujem tvoj tekst