DALILA JE KALAŠTURA, ZAŽALIĆE OVOG PUTA: Bivši učesnik Zadruge BRUTALNO ISPROZIVAO Dragojevićku, pa je otkrio Carev PAKLENI PLAN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik Zadruge, Bane Đokić, oglasio se preko društvenih mreža nakon što su se Dalila Dragojević i Filip Car pomirili.

DALILA JE KALAŠTURA, ZAŽALIĆE OVOG PUTA: Bivši učesnik Zadruge BRUTALNO ISPROZIVAO Dragojevićku, pa je otkrio Carev PAKLENI PLAN! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao bomba je odjeknula vest da su se Dalila Dragojević i Filip Car obnovili svoju vezu, a kao što je ova romansa interesantna ukućanima, tako je i svima van rijalitija.

Republika

Foto: Republika.rs

Bane Đokić

Bivši učesnik Zadruge, Bane Đokić, oglasio se na svom Instagram profilu kako bi prokomentarisao ovu novo nstalu situaciju. Đokić smatra da Car nije iskren i da je sve ovo deo njegovog plana.

 

 

- Šta sam vam ja rekao za Filipov pakleni plan? Da će kalaštura da ide na sve da uništi Dekija i da će se vratiti Filipu... Sećate se po mom izlasku za Filipov plan koji je meni rekao, da će je vratiti u skorijem periodu i zgaziti kao nikada? Hahaha! Samo što će Dudla ovog puta zažaliti, nije svesna šta će joj Fićko uraditi... Baj, baj - poručio je Đokić, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
mm

26.01.2022 13:49

bravo Bane ona ya drugo i nije

jaca

26.01.2022 14:19

da Bane sve si u pravu

Zoka

26.01.2022 14:38

Jeste..istina...rekao si.A sada samo jako produkcijo, da ovo zlo saterate u rupu.

Aleks

26.01.2022 15:01

Kalaštura, alaštura, laštura, štura, tura, ura.