STAJU NA LUDI KAMEN! Nakon što ju je Stefan pred MILIONIMA ZAPROSIO, oglasila se Jovana, evo šta je REKLA, a onda je otkrila NJIHOV SLEDEĆI KORAK!

Autor:

Zadruga

25.01.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević, proslavila se u ''Zadruzi 4'', a njena ljubavna romansa sa Stefanom Karićem izazvala je veliku pažnju javnosti, što se nastavilo i dan-danas.

STAJU NA LUDI KAMEN! Nakon što ju je Stefan pred MILIONIMA ZAPROSIO, oglasila se Jovana, evo šta je REKLA, a onda je otkrila NJIHOV SLEDEĆI KORAK!

Foto: Republika.rs

Naime, Jovani je danas rođendan, a Stefan je sinoć uživo u programu pred milionskim auditorijumom Jovani čestitao rođendan i poželeo joj, ni manje ni više, nego brak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Ljubisavljević

Tip povodom, uzbuđena misica se oglasila za Pink.rs i otkrila kako se oseća povodom javne čestitke svog dragog, pa priznala njihov sledeći korak koji će se dogoditi po Stefanovom izlasku iz ''Zadruge 5''.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić

 

- Iskreno nisam očekivala, baš me je iznenadio sa tom željom… Negde to i jeste naš sledeći korak, ali Stefan iako nije uz mene fizički, konstantno uspeva da me ostavi bez daha, a neretko i rasplače, od sreće naravno, kad god me spomene, posveti pesmu ili gleda naše slike - zaključila je Jovana Ljubisavljević za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gledaoci

25.01.2022 22:31

TATIN SIN IMA PRIVILEGIJE .Bahata I prepotentna osoba.

Sava

25.01.2022 23:22

@Gledaoci - Napisa glupan " bitan komentar"koji će sve ostaviti bez daha. Zavisti, teško je živeti u tvojoj vlasti, a ni ljubomora nije ništa lakša. A vi Karići uživajte, vas mnogi vole zato što ste iskreni i humani ljudi.

Vuk

26.01.2022 12:27

Nije je zaprosio. Samo joj je poželeo da se uda. Može da se uda za bilo koga.