DEJAN JE SADA ZIJAD, KLANJA SE SVAKI DAN! Dragojević rastrzan između DVE VERE, uplašen je: DALILIN STRIC JE POMAGAO VEHABIJAMA!

Autor:

Zadruga

25.01.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević prekinuo je svaki kontakt sa porodicom zbog prelaska u islam, a sada je uplašen i ne zna kako da se vrati porodici i rodnom mestu sa imenom Zijad.

DEJAN JE SADA ZIJAD, KLANJA SE SVAKI DAN! Dragojević rastrzan između DVE VERE, uplašen je: DALILIN STRIC JE POMAGAO VEHABIJAMA!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Odnos Dejana DragojevićaDalile Dragojević mesecima je glavna tema javnosti, a tajne i detalji njihovog braka i privatnog života sve više isplivavaju na površinu. Dosta se spekulisalo i o Dejanovoj promeni vere i prelasku u islam, a sada se navodi da je to glavni razlog prekida kontakta sa porodicom, kao i da je sada Dejanovo ime Zijad, prenosi Alo.

- Selo u kojem žive Dalila i Dejan je vehabijsko, oni nisu pravi muslimani, to je sekta koje se pravi vernici stide. Tokom učešća u Parovima, Dalila se ponašala nedolično, obrukala ih je i zbog toga nije mogla da se vrati u selo jer su je meštani proterali - rekao je izvor, pa nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević promenio veru

- Huso je tada rekao Dalili da ne sme da je primi u kuću dok selo ne odluči da li će joj oprostiti bludno ponašanje. Ona je nekoliko dana u neizvesnosti čekala odluku muškaraca koji su glavešine sela, a jednog dana po povratku iz džamije otac joj je saopštio da je seljani ne prihvataju u zajednicu - tvrdi izvor i otkriva šta je ona radila kako bi mogla da se vrati.

 

 

- Dalila je bila očajna. Nakon nekoliko meseci vratila se u rijaliti, upoznala je Dejana i shvatila da joj je on karta za povratak kući. Oni su se venčali, seljani su je sa mužem primili nazad u zajednicu i oprostili sve grehe jer je uspela da preobrati hrišćanina. Nakon svadbe, Dalila je Dejana ubedila da promeni veru. Kada je prihvatio islam, Dejan je uzeo muslimansko ime Zijad - objašnjava izvor i dodaje:

 

 

- Dragojević nikada nije bio neki vernik. Međutim, njegova porodica nije odobravala to što je uradio. On je zbog toga prekinuo svaki kontakt sa njima i počeo da se pridržava vrlo zatucanog načina života. Svakodnevno je klanjao, nije jeo svinjetinu i pridržavao se svih običaja. I u Zadruzi je prikazano kako radi abdest, odnosno čišćenje pred molitvu. On je tada u umivaoniku prao noge i lice kako bi bio čist pred klanjanje Alahu - tvrdi izvor da je to glavni razlog Dejanove agonije.

 

 

- Dejan je sada uplašen. Njegova porodica godinama krije da je on prešao u muslimane. Dragojević je svestan da se neće vratiti u Šepak, a ne može ni u rodni grad doći kao Zijad. U njegovim zvaničnim dokumentima on je i dalje Dejan Dragojević, ali u muslimanskim knjigama ime mu je promenjeno. Trenutno se nalazi u nezavidnoj situaciji, rastrzan je između dve vere. Dalila je toga svesna i u nekoliko navrata mu je pripretila i rekla: „Sećaš se onog Boga u kojeg si verovao, pošto sada ne veruješ ni u šta?“ Time mu je jasno dala do znanja da će progovoriti. Njegova porodica, pak, pokušava da ga vrati hrišćanstvu. Kada su bili u poseti tokom novogodišnjih praznika nudili su mu brojanicu, ali Dragojević je odbio.

Prema rečima izvora, Dalilin stric Nedžat završio je iza rešetaka jer je pomagao islamskom pokretu.

- Dalilin stric Nedžat dva puta je hapšen zbog pomaganja vehabijama. On je bio u zatvoru, a otac Huso propoveda njihova pravila, veru i običaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
MITRO

25.01.2022 08:55

Dali je Zijad,ili Huso ,ili Dejan ili vec neko cetvrti

Odgovori 19 8
Veljo

25.01.2022 13:55

Ja sam u iraku bio i salih abulin klanjo Bog je jedan kako ces mu se moliti tvkja stvar sad se molim hriscanski zivi bili.

Odgovori 11 5
Damie

25.01.2022 19:58

@Veljo - Veljo brate mudro zboriš🙏

Damir

25.01.2022 21:42

Zijo,Huso,Mujo,Rešid nebitno.ima on većih problema od klanjanja..treba on radne navike..njima neka se klanja i realnom životu

Odgovori 11 1