DAVID DRAGOJEVIĆ ZGROŽEN DALILINIM PONAŠANJEM: Dejanov brat progovorio o POMIRENJU bračnog para!

Autor:

Zadruga

24.01.2022

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević se oglasio kako bi prokomentarisao ponašanje Dalile Dragojević, ali i preokret u njegovom bratu Dejanu Dragojeviću.

DAVID DRAGOJEVIĆ ZGROŽEN DALILINIM PONAŠANJEM: Dejanov brat progovorio o POMIRENJU bračnog para!

Foto: Printscreen

Dejan Dragojević je dokazao da je digao ruke od bivše supruge Dalile Dragojević, pa je tako izbegava u širokom luku, a sada se oglasio i njegov brat David Dragojević i rekao je da je ponosan na brata što je rešio da ponovo uzme život u svoje ruke.

Republika

Foto: printscreen

David Dragojević

- Deki je sada odličan. Verujem da će biti istrajan i da se neće pokolebati, jer je postao svestan šta mu je ta žena uradila. Shvatio je da je najbolje po njega da prekine svaki odnos sa Dalilom. Ima još dosta do kraja, ali svakako mislim da se neće pomiriti i da je rešen u tome - kaže David i dodaje da mu se dopada Dejan kakvog gleda proteklih par dana:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

David Dragojević

- Uvek sam ponosan na njega. Pravio je greške što se mirio i ponižavao, ali ko ih ne pravi?! Bitno je da sada polako shvata šta je sebi dozvolio, a nije trebalo. Žao mi je što nije u potpunosti svestan sebe i svojih kvaliteta. Sa nekim ženama ne može se drugačije, moraš da budeš grublji, iako nam nije to u prirodi - priča David, prenosi Pink.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević

Dragojević je takođe prokomentarisao to što Dalila tvrdi da nije ništa uradila i da se njoj Dejan sveti:

- Deki se ne sveti nikom. Deki je samo postao svestan nekih stvari. Sagledao je realno situaciju. Ona ne zna šta više da kaže, pa okreće na njega. Pokušava da manipuliše, ali ispada smešna. Šta ona priča i kako se ponaša, da čovek ne poveruje svojim očima i ušima! Neverovatno! Kao da je Dejan nju prevario i uradio ono što je ona njemu. To što ona priča je čista glupost, nemoć, prebacivanje krivice, šta vec... Juri za njim jer ne može da podnese da on krene na bolje. Nju boli kada je on raspoložen, kada se druži, kada ga neko pohvali, kada je srećan. Želi da ga vrati na staro da on trči za njom, da prašta neoprostivo, da pravi scene, a ona da radi šta hoće i na taj način hrani svoju sujetu i ego! Skroz bolesno! Jednostavno ne želi da ga vidi srećnog! Smeta joj sve što bi Dejana pokrenulo na bolje, i onda ovakvim ponašanjem pokušava da ga poremeti i baci pod noge! Na sreću, Deki se nece dati, progledao je, hvala Bogu - završava David.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jasna

25.01.2022 07:19

brate udji i daj javno podrsku svome bratu pokayite da ste jaci od ylih

Odgovori 11 0