MAJA MARINKOVIĆ SE ISPALILA! Priznala da je bila UMEŠANA u veliku PREVARU, reklamirala ih, a sad je i ona PREVARENA, ŽESTOKO IH ISPOZIVALA!

Autor:

Zadruga

24.01.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković javno je priznala da je bila deo prevare na internetu. Ona je otkrila da su i nju prevarile osobe koje je reklamirala na svom Instagram profilu, a koje su preko njenih lakovernih fanova našle brz i efikasan način zarade.

MAJA MARINKOVIĆ SE ISPALILA! Priznala da je bila UMEŠANA u veliku PREVARU, reklamirala ih, a sad je i ona PREVARENA, ŽESTOKO IH ISPOZIVALA!

Foto: Instagram, TV Pink

O ovome su domaći mediji već pisali kada je otkrili onlajn prevaru u koju je bilo umešano mnoštvo poznatih ličnosti.

Naime, na jednoj od tih stranica, koje su reklamirale lažne kvote i dojave za nameštene mečeve, što je kažnjivo po zakonu, jedna od najaktivnijih promoterki bila je upravo Maja, koja je po objavi zarađivala 1.000 evra. Ona je na svom Instagramu redovno snimala kratke video-snimke kojima je pozivala pratioce željne brze zarade da zaprate profil koji se bavi ilegalnim onlajn klađenjem.

Ipak, da su se stvari promenile i da je sama postala svesna da je u pitanju prevara, priznala je i sama Marinkovićeva. Kako domaći mediji prenose razlog za ovu njenu objavu je taj što ju je vlasnik ove stranice - koji svoj identitet krije emotikonom smajlija, a od ovako zarađenog novca uživa na različitim svetskim destinacijama i razbacuje se - prevario za honorar, te je rešila i da mu se javno osveti na svom storiju, prenosi Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Objava Maje Marinković

- Prevara! Mene su prevarili, ne verujte im. Ja sam ih reklamirala, međutim, ovo je ozbiljna prevara! - napisala je Maja na svom Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

 

 

Podsetimo, kada smo svojevremeno Maju pozvali za komentar na ovu temu, tvrdila je da nije bila upućena da je to ilegalan biznis i da se takva ponuda ne odbija.

- Meni je to posao, ja se bavim Instagram reklamiranjem. Uopšte nisam znala da je to ilegalno. Ne ulazim u to, ja samo želim da pomognem ljudima da lako dođu do novca u ovim teškim vremenima, a i ponude kao što je ta se ne odbijaju - rekla nam je tada Marinkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

24.01.2022 21:26

Teško te prevariti kad ti je IQ... hahahahaha