ISPLIVALI SVI DETALJI: Mnogo puta smo gledali JEZIVE LOMOVE i grčenje udova Tare Simov, a sada je OTKRIVENO koje LEKOVE zadrugarka KONZUMIRA!

Autor:

Zadruga

24.01.2022

14:56

Puno se spekulisalo o zdravstvenim problemima sa kojima se suočava mlada zadrugarka Tara Simov, njeni brutalni nervni lomovi i skandalozno ponašanje tema je medija od njenog prvog pojavljivanja u rijalitiju Zadruga, a mnogi su se pitali šta se to dešava sa njenim zdravljem kada često pada u nesvest i dozivljava jezive napade.

ISPLIVALI SVI DETALJI: Mnogo puta smo gledali JEZIVE LOMOVE i grčenje udova Tare Simov, a sada je OTKRIVENO koje LEKOVE zadrugarka KONZUMIRA!

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Naime, sada je na mrežama isplivao snimak na kom Jovana Tomić Matora kritikuje Taru u prepunoj spavaćoj sobi i aludira na to da zadrugarka nema srčanih problema nego da se namerno pravi i spomenula lek koji se zove Propranolol, koji je i inače namenjen za kontrolu raznih bolesti, prenosi Alo.

youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov

Matora je javno u Zadruzi obelodanila još neke detalje koji su šokirali javnost koja smatra da se Tara samo folira kako bi privukla pažnju.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se zdravstveno stanje Tare Simov dovodi u pitanje, a svima je poznato i njeno ponašanje, onesvešćivanje i kočenje raznih delova tela koje je Srbija gledala sa nevericom.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

24.01.2022 22:29

Ako sa 20 god pije lek za kontrolu arterijske hipertenzije (povišenog krvnog pritiska), za lečenje angine pektoris, ....onda nije za rijaliti, vć za ozbiljnu hospitalizaciju