ANĐELO VARAO TEODORU NA SVAKOM ĆOŠKU: Marijana Zonjić iznela ŠOK DETALJE iz veze pevačice i manekena, Džehverovićeva mu NAPRAVILA HAOS!

Autor:

Zadruga

24.01.2022

10:10

Pevačica i učesnica aktuelne sezone "Zadruge" Marijana Zonjić iznela je nepoznate detalje o svom odnosu sa bivšim dečkom Teodore Džehverović, Anđelom Rankovićem, te priznala da joj je slao poruke i dok je bio u vezi sa Džehverovićevom.

ANĐELO VARAO TEODORU NA SVAKOM ĆOŠKU: Marijana Zonjić iznela ŠOK DETALJE iz veze pevačice i manekena, Džehverovićeva mu NAPRAVILA HAOS!

e-stock

 - Mi se prvi put sad upoznajemo, ali on je meni slao poruke još dok je bio u tajnoj vezi sa Teodorom, ona mu je zamerila na tome. Ja sam bila u Zadruzi 2 kad su te poruke izašle, to su moje drugarice izašle, on mi se naljutio jer mu je Teodora pravila probleme i onda me je blokirao. Nakon toga me je odblokirao, zvao da se vidimo, ja nisam mogla, on me blokirao. Onda je prošao period, javio mi da se vidimo kad sam bila sa Igorom. Ja sam mu rekla da imam dečka, on me opet blokirao. Pitala sam ga da li me je odblokirao, kaže da ću morati da zaslužim. Lep je dečko, sve su poludele za njim. Sviđa se Sanji, Ani, i jednoj i drugoj, Aleks se sa njim dopisivala, ne MC Aleks, Aleks Mima - otkrila je Marijana.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marijana Zonjić

Inače, i ranije se pisalo da je Ranković varao Teodoru sa Natašom Radan i Sanjom Stanković.

Podsetimo, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su vezu započeli u prvoj sezoni "Zadruge". Važili su za jedan od najlepših parova, ali je ubrzo nakon izlaska iz rijalitija usledio krah njihove veze. Razlog nije bio poznat, a sada kako se spekuliše to je bilo zbog Rankovićevog neverstva.

Džehverovićeva sada uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem , dok je Anđelo nedavno postao učesnik pete sezone "Zadruge".

Komentari (2)

Loading
Kaja

24.01.2022 10:44

Jako čudni odabiri devojaka Anđela Rankovića? On se predstavlja kao fakultetski obrazovan dečko, kulturan i vaspitan a zgodan je i lep. Osim Teodore, (Teodora je dobra i vrckava ali pametna devojka )kako takav dečko može biti u vezi sa devojkama kao što su Nataša Radan, Sanja Stanković, Marijana Zonjić, Ana Spasojević...Prošle sezone u Zadruzi mu bila prijateljica osoba kao što je Ermina ?! Šta je to u Anđelu pa se pronalazi sa takvim devojkama a nikad ništa nije napisano i viđeno da je u ljubavi sa nekom normalnom devojkom. Nije ni čudno što ga je Teodora ostavila. Zašto dečko u zrelim godinama, lepog izgleda i fakultetski obrazovan provodi skoro 3 godine u rijalitiju, ne pokaže ništa osim seksa sa Radan I Stanković, umesto da se bavi strukom za koju se školovao???

Vladimir

24.01.2022 12:28

Andjelo je bio uobraćen, ali sada u Zadruzi se pokazao kao ekstra viša klasa uobraženog Eskobara.