CAR JE ORGIJAO SA ČETIRI DEVOJKE, A ONDA JE MAJI LUPIO ŠAMAR: Taki Marinković otkrio NEPOZNATE DETALJE iz Beča!

Autor:

Zadruga

23.01.2022

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Taki Marinković, otac Maje Marinković, oglasio se i otkrio još detalja iz Beča.

CAR JE ORGIJAO SA ČETIRI DEVOJKE, A ONDA JE MAJI LUPIO ŠAMAR: Taki Marinković otkrio NEPOZNATE DETALJE iz Beča!

Foto: youtube.com/Republika

Taki Marinković je nedavno otkrio da je Filip Car udario njegovu mezimicu Maju Marinković u Beču i da ga je zvala na telefon i plakala mu.

Privatna arhiva

Taki Marinković

Taki se sada ponovo oglasio, i otkrio još šokantnije detalje iz Austrije i šta je sve Car radio tada.

- Ja nisam bio u Beču, ali sam upućen u sva dešavanja. Maja je bila umorna, Car joj je rekao da ide da odmori. U apartmanu pored je bio Car sa još nekim zadrugarima i Car je tu doveo četiri devojke. Maji đavo nije dao mira, obukla se i otišla tamo da vidi šta se dešava, uhvatila ih je na delu i odmah ušla u okršaj sa Carem i tom prilikom je on Maju udario. Nije ni Maja njemu ostala dužna. Oni su se tu potukli, Maja je i te devojke najurila tamo, i one su dobile svoje. Ona me je odmah pozvala da mi kaže da ju je Car udario, bilo je četiri ujutru. Rekla mi je da joj je on lupio šamar. On se tu meni izvinjavao, rekao je da je bilo nehotice i ja sam mu to tada oprostio. Nije ni Maja sjajna, u tom trenutku mi je svašta došlo, ali 500 kilometara su bili daleko. Mene Maja nije zvanično upoznala sa njim nikad. Izvinjavao mi se, rekao da neće nikad više - otkrio je Taki za Pink.rs i dodao:

youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković i Maja Marinković u Zadruzi

- Car je ovde ostao bez novca, Maja me je zamolila da im dam pare za Beč, tražila mi je za Cara i nju 3.000 evra. Njoj 500 i njemu 2.500 evra. Naravno, ja sam izvukao iz džepa pare i dao im. Oni su mi to posle vratili - rekao je Majin otac.

Taki je potom progovoio i o Majinom odnosu sa Milanom Jankovićem Čorbom, kog je ona posetila na Kosovu.

instagram.com/fkpartizan

Taki Marinković i Maja Marinković

- Maja je sa Čorbom ostala u korektnim odnosima. Ona je na njega slaba, ne znam zašto. Ja sam Maju onda vozio u to čuveno Smederevo. Ja nisam ni znao da će se ona tamo naći sa njim. Rekla mi je samo da treba da je vozim. Ona me je zamolila, rekla mi je da ide kod Jelene Pešić i da je neka žurka tamo. Ja nisam znao da je vozim kod Čorbe zapravo. Ostavio sam je tamo, čula se sa nekim da dođe po nju. Ona je tu upoznala i Čorbinu majku i izljubile su se. Čorbina majka je izjavila za Maju da je ona divno dete. Maja je rekla da su ona i Čorba samo prijatelji, ja se tu ograđujem. Čorba ima neki X faktor za Maju, oni se nisu uopšte svađali u Zadruzi. Sve mu je oprostila - kaže Taki, a onda je prokomentarisao i ponašanje Filipa Cara u ''Zadruzi''.

Instagram.com

Taki Marinković i Maja Marinković

- Caru se nijedna devojka ne sviđa tamo. Vidimo kako se on ponaša prema ženama. Toliko je dozivao Maju, a na kraju je diskvalifikovao. Svom detetu nikad ne bi poželeo da se pomiri sa Carem, on mi je uništio dete dovoljno. Car je stara kadruša. Njemu sada i Ša i Tara smetaju. Ša je opsednut Tarom, on je iskreno voli. Tara je mlada, neiživljena, sve voli, ja Tari ništa ne zameram - završava priču Taki, prenosi Pink.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading