ONA JE DEMON I PATOLOŠKI LAŽOV: Nenad Aleksić Ša RAZVEZAO jezik o Tari Simov, pa je otkrio i zašto je ušao u Zadrugu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.01.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" rešio da progovori o celoj vezi sa Tarom Simov.

ONA JE DEMON I PATOLOŠKI LAŽOV: Nenad Aleksić Ša RAZVEZAO jezik o Tari Simov, pa je otkrio i zašto je ušao u Zadrugu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša je napokon rešio da otvori dušu i da ispriča sve tajne afere Tare Simov.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša o Tari Simov

- Od kako sam ušao, postavio sam se drugačije. Pričao sam sa sestrom da od Tare mogu da očekujem sve i svašta, ali sam opet znao da će da pravi skandale...Rekao sam Sandri da ne znam šta se dešava. Demantovao sam je u mnogim situacijama. Slušao sam laži i gluposti, ali sam sačekao trenutak da budemo oči u oči. Nisam razmišljao da uđem, dok nije počela da preteruje i da me naziva nasilnikom i ludakom - rekao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša o Tari Simov

- Tara nema šta da iznese za mene, sem da kaže da sam bio dobar čovek koji joj je titrao mu*a. Nije laž niti neka glupa priča, na kraju se sve svodi da me je koristila za mnogo toga. Ja sam budala. Nema šta Tara da priča o lojalnosti, kad ona nije bila lojalna svojim prijateljima. Ja stojim iza svega što sam rekao što se tiče nekih njenih prijatelja. Znaće kad izađe ko joj je poslao stvari, a ko nije - rekao je reper.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov

Ša je potom otkrio da je svesno ušao u odnos sa njom, ali da nije zbog nje izgubio sve.

- Nisam ja zbog nje izgubio sve. Ja sam svesno ušao u odnos sa pogrešnom osobom, demon jedan. Govorili su mi svi da je budala i da devojka neće da se promeni nikada. Meni je posle svega to pljuvanje došlo onako: "Hvala ti za sve!". Ja pozdravljam na neki drugačiji način, a ona je pokazala da je klošarka. Koju devojku hoće u kući, koja batinja? Lako je udariti osobu za koju znaš da ti neće vratiti... Devojka je klasični demon. Tara je konstantno vređala Anđelu, a veliča osobu koje se stvarno nisu pojavile. Testirao sam sebe, pošto sam mislio da je jako od mene, skapirao sam da ne želim da je ljubakam. Sada je ovo faza da mi se gadi - rekao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša o Tari

Repera je voditelj upitao da li ga je sramota što je bio sa njom, i da li je se stidi.

- Ne stidim se nje, stidim se njenih postupaka. Jesam debil i kreten, ali sve ove stvari može Sandra da ti potvrdi. Ona se zabrinula za moje ponašanje jer ja jurim za devojkom koja to radi. Nemam pravo objašnjenje što sam činio to sve za nju... Anđela ne može da demantuje, jer smo Anđela i ja super i imam poruke. Imam dokaze za aftere gde je bila dok sam bio u Zadruzi - rekao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša o Tari

- Devojka je patološki lažov i ona je bolesna osoba. Ne postoji ni jedan muškarac kog nije maltretirala... Ona je ta koja je pričala sa Đedovićem o tome da joj je cilj da me izvaćari. Otišla devojka na pr**nje, vraća se namirisana muškim parfemom... Ja majmun kao nemam pojma da ona ide na kar**e, a njegova majka mi priča da je Tara rekla da hoće da me od**be i da čeka da joj kupim auto. Bila je grupa gde se Tara dogovarala sa fanovima da hoće to da uradi... Tara džabe manipulacija - rekao je reper, prenosi Kurir.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading