BRZINOM OD 120 SE ZAKUCALA U HIDRANT! Jezivi detalji kako je Tara slupala auto od Ša: Bila je u RAZVALJENOM STANJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.01.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći održana je emisija "Pitanja novinara" a novinar je podigao Taru Simov i Nenada Aleksića Ša kako bi razjasnili dilemu ko je slupao reperov auto i šta se krije iza svega.

BRZINOM OD 120 SE ZAKUCALA U HIDRANT! Jezivi detalji kako je Tara slupala auto od Ša: Bila je u RAZVALJENOM STANJU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara je priznala i zaklela se u oca da ga je ona slupala, a Ša je opisao u kakvom je užasnom stanju bila Simova kada se to dogodilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Ja sam ga slupala, sa 120 sam se zakucala u hidrant, tate mi mog. Sa mnom je bila moja drugarica. Ostavila sam auto tu, Nenadu poslala adresu gde je auto i otišla - rekla je Tara.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov

 

- Bila joj je haljina umazana od karmina od šminke, u vidno razvaljenom stanju. Stanje je bilo, znači, ono što sam rekao, da li je šibala, da li je pila, znači razvaljena, dobro joj nije bilo - pričao je Ša.

- Sve sam - rekla je Tara.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladica

23.01.2022 12:50

Sramota za oboje. Treba ih u zatvor.

Odgovori 12 1
Boban

23.01.2022 13:05

Hoce li nadlezne sluzbe reagovati ? Zbog cega ne udju u ''Zadrugu'' i uhapse ih? Voznjom bez vozacke dozvole i pod uticajem nedozvoljenih supstanici ugrozavala je zivote ljudi. Vi kao tabloid, mozete uciniti nesto korisno, i pokrenuti da se ovi likovi zatvore!

Odgovori 17 0
Živojin

23.01.2022 19:29

Tara vozač bez vozačke dozvole. Ne zna gde joj se nalazi rikverc za vožnju unazad. Pa u gepeku budalice. Ahahahahaha!!!!!!