CAR BI ME JURIO DA UĐEM U ZADRUGU: Mina Vrbaški bez dlake na jeziku BRUTALNO ISPROZIVALA zadrugare!

Autor:

Zadruga

22.01.2022

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški je rešila da da svoje mišljenje o aktuelnim temama u Zadruzi.

CAR BI ME JURIO DA UĐEM U ZADRUGU: Mina Vrbaški bez dlake na jeziku BRUTALNO ISPROZIVALA zadrugare!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Bivša učesnica Zadruge, Mina Vrbaški rešila je da prokomentariše odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov. Naime, Mina veruje da je Tara sve vreme varala Ša dok su bili napolju, a onda se dotakla i Vuka Moba.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mina Vrbaški

- Ne znam više Tara šta radi, a ni Ša mi nije jasan. Ja da sam na njegovom mestu ušla bih u „Zadrugu“ i ne bih nju ni primetila. To njeno valjanje po podu, pa počne da mu preti. Onda on njoj zamere nešto, šta više imaš da joj zameraš. Kreni dalje, ti si ipak Ša – rekla je Mina za Informer i dodaje:

- Meni je normalno da Tara vara svog partnera. Neću da ulazim u to da li ga je prevarila sa Vukom Mobom. Ali generalno, Tara je lajsna. Njih dvoje će se pomiriti jer je Ša labilna osoba. To se pokazalo prošle sezone. Ona malo da izmanipuliše, dobiće šta hoće.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Mina se potom dotakla i odnosa između Dalile i Dejana Dragojevića, jer je Dalila uoči Bogojavljanja palila igračke koje joj je poklonio bivši suprug, a mnogi su pomislili da je tako bacala magiju, prenosi Kurir.

- Ja smatram da Dalila pravi neke magije. Da li ona ili njena mama, ne znam. Verujem da se i mama upetljala u to. Ona je rekla: „Nemojte vi ništa da brinete, ja ću njih da pomirim.“ Kako ti možeš iz spoljnog sveta da miriš nekog? Ko zna šta Dalila njemu radi, kada ga je toliko izludela. Zapalila je te igračke baš pred Bogojavljenje – kaže Mina, i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila pali igračke

- Dejan je spreman 100 posto sebi da naškodi zbog te crne magije. On je u stanju bilo šta sada da uradi, nije psihički dobro. Za njega je jedini lek porodica - kaže bivša zadrugarka.

Mina je ubeđena da bi Filip Car počeo da je "juri" kada bi ušla u rijaliti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

- Ja kada bih ušla, on bi krenuo da juri mene. Ne znam da li sam ja njegova najveća ljubav, ali mislim da je ipak ona devojka sa kojom je bio u spoljnom svetu. Očekujem od Dalile da ponovo uskoči u njegov krevet. Volela bih da se to desi uskoro, pre nego što se Maja vrati u rijalitiju. Njih dve su karma za sve što je on radio meni.

Mina se potom osvrnula i na bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića i na njegovu vezu sa maloletnom Milicom Veselinović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica i Mensur

- Ne mogu da shvatim da može da bude sa takvom osobom posle mene, jer ja mislim da sam ja najlepša devojka. I onda ti spadaš na šta? Izgleda kao tetka od 40 godina. Milica mi je sva mutna. Kada uđem u „Zadrugu“ ja mogu da postanem najbolja drugarica sa njom, pa da pukne skroz jer bi dobila neki scenario u glavu od mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nedja

23.01.2022 10:57

Ili bi ti njega jurila.

Živojin

23.01.2022 19:39

Ima tamo desetak njenih bivših.

jaca

24.01.2022 09:13

MINA NEBITNA SI VISE I NJIMA