ŠOK PREPISKA NENADA ALEKSIĆA ŠA SA POZNATOM PEVAČICOM: Neposredno pred ulazak otkrio PAKLENI PLAN za Taru Simov? (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

22.01.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do prepiski Nenada Aleksića Ša i poznate pevačice, a on joj je priznao sve šta misli o Tari Simov.

ŠOK PREPISKA NENADA ALEKSIĆA ŠA SA POZNATOM PEVAČICOM: Neposredno pred ulazak otkrio PAKLENI PLAN za Taru Simov? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Reper Nenad Aleksić Ša poznat je kao zadrugar koji je prevario svoju sad već uveliko bivšu suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov, no, nakon toga o njemu su se pojavile brojne afere. Naime, kako se pisalo u medijima, Aleksić je i ranije navodno varao tada suprugu Ivanu Aleksić, a sada je isplivala prepiska sa poznatom pevačicom, koja je bila vrlo otvorena u dopisivanju sa reperom. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Naime, portal Republika.rs došao je do prepiski između Marine Barbi i Aleksića, a između ostalog komentarisali su i aktuelnu temu i njegov odnos sa Tarom Simov. Neposredno pred reperov ulazak u rijaliti, pevačica Marina Barbi stupila je u kontakt sa njim a tom prilikom su prokomentarisali to što je Tara iznosila dosta loših komentara na reperov račun.

Republika

Foto: printscreen

Marina Barbi

Prepiska Marine Barbi i Nenada Aleksića Ša

- Opet pljuje po tebi, sada je i na lekovima završila zbog tebe, kakva bolesnica strašno.

- Bitno da nosi moju trenerku.

- Koji si ti kralj, a ona blam u tvojoj trenerci, pljuje po tebi kako nema uopšte blama, dobro joj Mateja i rekao da je blam Srbije. Ma ona hoće sebe da opravda tu da ispadne ona svetica u toj vezi da je bila, ma ne sumnjam ti si pametan dečko i veruj mi jedva čekam da dođe tih tvojih pet minuta i da otvoriš sve karte na sto i spustiš je na dno tamo gde joj je i mesto, jer stvarno je jadno ovo što priča, mislim, pšta sad bili zajedno, nije išlo, razišli se, ali da ovako priča i pljuje po tebi, stvarno je mnogo jadno.

- Veruj mi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dera

23.01.2022 10:30

Poznata pevačica? Prvi put čujem za nju.

mm

23.01.2022 16:22

i ova jadnica fol pevacica bi malo da se ovajdi sramoto beyi bre