ŠOK PREPISKA NENADA ALEKSIĆA ŠA SA POZNATOM PEVAČICOM: Neposredno pred ulazak otkrio PAKLENI PLAN za Taru Simov? (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

22.01.2022

22:45

Portal Republika.rs došao je do prepiski Nenada Aleksića Ša i poznate pevačice, a on joj je priznao sve šta misli o Tari Simov.

ŠOK PREPISKA NENADA ALEKSIĆA ŠA SA POZNATOM PEVAČICOM: Neposredno pred ulazak otkrio PAKLENI PLAN za Taru Simov? (FOTO)

Instagram.com

Reper Nenad Aleksić Ša poznat je kao zadrugar koji je prevario svoju sad već uveliko bivšu suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov, no, nakon toga o njemu su se pojavile brojne afere. Naime, kako se pisalo u medijima, Aleksić je i ranije navodno varao tada suprugu Ivanu Aleksić, a sada je isplivala prepiska sa poznatom pevačicom, koja je bila vrlo otvorena u dopisivanju sa reperom. 

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Naime, portal Republika.rs došao je do prepiski između Marine Barbi i Aleksića, a između ostalog komentarisali su i aktuelnu temu i njegov odnos sa Tarom Simov. Neposredno pred reperov ulazak u rijaliti, pevačica Marina Barbi stupila je u kontakt sa njim a tom prilikom su prokomentarisali to što je Tara iznosila dosta loših komentara na reperov račun.

printscreen

Marina Barbi

Prepiska Marine Barbi i Nenada Aleksića Ša

- Opet pljuje po tebi, sada je i na lekovima završila zbog tebe, kakva bolesnica strašno.

- Bitno da nosi moju trenerku.

- Koji si ti kralj, a ona blam u tvojoj trenerci, pljuje po tebi kako nema uopšte blama, dobro joj Mateja i rekao da je blam Srbije. Ma ona hoće sebe da opravda tu da ispadne ona svetica u toj vezi da je bila, ma ne sumnjam ti si pametan dečko i veruj mi jedva čekam da dođe tih tvojih pet minuta i da otvoriš sve karte na sto i spustiš je na dno tamo gde joj je i mesto, jer stvarno je jadno ovo što priča, mislim, pšta sad bili zajedno, nije išlo, razišli se, ali da ovako priča i pljuje po tebi, stvarno je mnogo jadno.

- Veruj mi.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dera

23.01.2022 11:30

Poznata pevačica? Prvi put čujem za nju.

mm

23.01.2022 17:22

i ova jadnica fol pevacica bi malo da se ovajdi sramoto beyi bre