OTAC NENAD ALEKSIĆA ŠA PROGOVORIO PRVI PUT NAKON SKANDALA SA TAROM: Zoran je imao samo jedno da poruči!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

22.01.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Aleksić, otac Nenada Aleksića Ša prvi put se oglasio za portal Republika.rs nakon što je Tara Simov nasrnula na njegovog sina.

OTAC NENAD ALEKSIĆA ŠA PROGOVORIO PRVI PUT NAKON SKANDALA SA TAROM: Zoran je imao samo jedno da poruči!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nakon što je Nenad Aleksić Ša ušao u rijaliti ,,Zadruga 5", u Beloj kući nastao je opšti haos, naročito kada je njegov odnos sa Tarom Simov, inače njegovom bivšom devojklom u pitaju. Naime, poznato je da su Tara i Ša raskinuli na vrlo ružan način, a njihov odnos kulminirao je u ranim jutarnjim satima kada ga je Simovljeva napala i počela da ga grebe i udara svuda kuda je stigla. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Aleksić je tokom današnjeg sastanka ustao za crnim stolom i obratio se svom advokatu, te mu je naglasio da pokrene tužbu protiv Tare, kao i zabranu prilaska, nakon što je nasrnula na njega. Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Zoranom Aleksićem, reperovim ocem, te smo želeli da ga upitamo za komentar. Poznato je da se tokom četvrte sezone ,,Zadruge" Zoran nekoliko puta oglašavao za medije i tada nije imao lepo mišljenje o celoj situaciji, a izgleda da su se ove godine porodica Aleksić dogovorili da definitivnone istupaju u javnost. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Nakon što smo upitali Zorana Aleksića da nam prokomentariše burnu svađu njegovog sina sa bivšom devojkom, on nas je odmah prekinuo tokom poziva i poručio kako nema komentar i ne bi voleo da bilo šta govori u javnosti. 

- Zaista nemam komentar, ne bih da komentarišem ništa. Molim vas da me razumete - rekao je Zoran. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov

Na našu konstataciju da mu se čak i sin Nenad obratio tokom boravka u rijalitiju, Zoran je ponovio svoj komentar. 

- Zaista ne bih ništa da komentarišem, nadam se da me razumete, molim vas nemojte da se ljutite, ja razumem vaš posao, ali ne bih ništa komentarisao na tu temu - izjavio je Aleksić, a potom nam je prekinuo vezu. 

Ostaje nam da vidimo da li će se čak i advokat Aleksića oglasiti i otkriti da li je pokrenuo tužbu protiv Tare Simov, kao i da li je tražio zabranu prilaska nakon što budu izašli iz rijalitija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nedja

23.01.2022 10:43

Tata ne sme da priča? A kurva sme da priča? Strašno!