NE BRINI, NIŠTA ME VIŠE NE BOLI, ČUVAJU ME SVI! Stefan Karić SANJAO pokojnu Dijanu, a onda otkrio šta se desilo na DAN KADA JE PREMINULA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.01.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić je sinoć pričao zadrugarima o pokojnoj devojci, misici Dijani Milojković, sa kojom je bio dugo i važi za njegovu najveću ljubav.

NE BRINI, NIŠTA ME VIŠE NE BOLI, ČUVAJU ME SVI! Stefan Karić SANJAO pokojnu Dijanu, a onda otkrio šta se desilo na DAN KADA JE PREMINULA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Premijera Official

Manekenka je izgubila bitku sa najtežom bolesti, rakom, a svi smo ispratili trenutke, kada se i on ošišao na ćelavo u trenutlu kada joj je opadala kosa, zbog hemoterapija, te je morala da obrije glavu.

- Ne veruješ šta se meni dešava, na dan sahrane, idemo autoput i  ide pesma, ja ne verujem iz "Praktične žene", mi smo to stalno gledali, ja ne verujem  - počeo je Stefan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Kari

 

- Onda taj dan kad je preminula, meni loše, nisam bio okej, ortaci me zvali, ja nisam mogao da idem, zamisli, noć, meni sleti bubamara na ruku, ona je volela to.

Republika

Foto: instagram.com/dijanaslife

 

 

- Posle toga, sanjam je, kad je preminula, ja ulazim u sobu, ona kao da je živa, stoji ispred mene i priča "Ne brini, sve je okej, ništa me više ne boli". Bukvalno mi je rekla lepo mi je ovde, čuvaju me svi - govorio je Stefan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading