OGLASIO SE ROĐENI BRAT DALILE DRAGOJEVIĆ: Arafat progovorio o MAGIJI i ocu, a onda je OTKRIO čiji je PLAC na kojoj je sazidana kuća Dragojevića!

Autor:

Zadruga

21.01.2022

23:35

Arafat Mujić, Dalilin rođeni brat, oglasio se kako bi izneo istinu o njihovoj porodici.

OGLASIO SE ROĐENI BRAT DALILE DRAGOJEVIĆ: Arafat progovorio o MAGIJI i ocu, a onda je OTKRIO čiji je PLAC na kojoj je sazidana kuća Dragojevića!

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

U jednu emisiju se javio rođeni brat Dalile Dragojević, Arafat Mujić, i njen rođak Fetah Mujić koji žive i rade u Austriji i Nemačkoj.

Njih dvoje su rešili da ispričaju voditeljki na čijoj zemlji je napravljena Dalilina kuća u Šepku:

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- To je na mom placu. Kuća je sagrađena na mom placu - rekao je Arafat Mujić, koji se predstavio kao Dalilin brat kojeg je Huso, kako kaže, ostavio, kao i ostalu decu, piše Kurir.

- On je sa Dalilinom majkom pobegao iz Austrije jer nije plaćao alimentaciju. Pobegao je u Tuzlu, pa sam mu ja dao zemlju u Šepku. I ona radnja, to je sve moje - rekao je Fetah Mujić.

printscreen/RTVPink

Huso Mujić

Kako kažu, oni su sada uspešni ljudi koji imaju svoje firme, luksuzne automobile, ali Huso nije hteo da čuje za njih.

- On se samo brinuo o Dalili, a ona nas sve bruka. Huso ima petoro dece, ali ga nijedno ne interesuje sem Dalile - dodaju članovi porodice.

- Bruka i sramota, nek vidi sa Husom šta će biti to je njegov zet. Video sam ga dvaput u Beogradu. To je moja kuća, to je moja zemlja, moj plac. Preko Huse su oteli, radili su mu vradžbe. On se bori oko Dalile, ne bori se za ostalu decu, samo za nju, kao da je ne znam šta - rekao je Arafat.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
MladenBg

22.01.2022 07:30

Daleko bilo ovakve porodice. Daleko vam lepa kuca. Od njih da sam na Dejanovom mestu, nista ne bih uzeo.

mina

22.01.2022 14:06

SJAJNO OTIMACINA OD DRUGIH PONIYAVANJE DRUGIH IYIVLJAVANJE NAD DRUGIM PORODICA DALILE MUJIC I ONA SAMA DNO DNA