DALILA IMA STRAH DA BUDE BEZ DEJANA, ALI GA NE VOLI: Matora razvezala jezik o Dragojevićima: GUBIM NADU U SVE OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.01.2022

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je bez dlake na jeziku komentarisala ponašanje Dalile Dragojević.

DALILA IMA STRAH DA BUDE BEZ DEJANA, ALI GA NE VOLI: Matora razvezala jezik o Dragojevićima: GUBIM NADU U SVE OVO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Dalila Dragojević poludela zbog Lazara Čolića Zole, reč je dobila Jovana Tomić Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

- Prvo što želim da joj kažem, a rekla sam i sinoć... Polako gubim nadu u sve ovo. Smatram da je ona jako srećan čovek, jer ima onakvu porodicu koja je uz nju posle svega. Otac sa onakvim rečima, majka koja je takođe uz nju, pa i ti prijatelji koji dođu iz dalekih zemalja. Sve bih ja razumela sada, da ona nama ne priča da ona ne voli Dejana. Ona će i za pet godina da žali za ovim što je uradila, to je normalno i prirodno - priča Matora i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora o Dalili

- Ona je to uradila zato što je tako osetila u datom trenutku. Mislim da ona njega ne voli, ali ako ga poštuje pustiće ga. Više zaista nije bitno ko je kome rekao dobar dan ili ne, tu ljubavi nema. Oni moraju da se poštuju i to je jedini način da imaju iole zdrav odnos. Uvek sam joj bila na raspolaganju za sve i uvek sam tu. Mora ona sebe da natera na nešto, ne može odjednom da p'reseče možda nije ni prirodno - kaže Jovana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora o Dalili

- Ne može ona sada da žali za nekom ljubavi, jer je nema. Može samo da žali za sobom i da radi na sebi kako bi se uzdigla. Poznavajući Dalilu, biću surovo iskrena. Ona bi po svaku cenu da bude Dejan tu i da ljubomoriše na sve, u isto vreme ga žali, malo bi sa njim a malo bi i da živi svoj život. Ona sada kaže da žali za životom koji je imala ranije, a to je strah da bude sama, tačnije da bude bez Dejana. Zato je ona u ovom stanju, jer ju je strah da bude bez njega u koga je do sada bila najsigurnija. Nemam više potrebu da pričam o tome, osećam se bespomoćno i neupotrebljivo kao prijatelj. Rekla sam joj da ću sve da uradim za nju ali džaba... - govorila je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila plače u pušioni

- Čak sam se trudila da budem malo i surovija jer sam mislila da će možda da se probudi. Meni kada je bilo najgore, volela sam da mi neko brutalno sve saspe u lice, kako bi se što pre izvukla iz problema. Ali ona sama sebi ne želi da pomogne, a onda ne mogu ni ja. Kako ću kad ona neće? Već dva tri dana, kad joj priđem, ona samo klima glavom... Njen život je njena stvar, ja ne mogu da se mešam i da joj solim pamet. Uvek ću biti tu da je utešim ili ne dam da lupa i razbija, ali nema više smisla ovako da se ponaša. Ne znam sa čime ne može da se nosi ako je to čovek koga ne voli, ne vidim u čemu je problem. Da je volim, volim je... Što se tiče Cara, ,nemam ništa da mu zamerim, uvek pričaš sa mnom i znam da imaš dobru nameru i da si svai put zaista hteo da pobegneš. On je pod stresom pa se sklanja ili poludi pa kaže svašta, ali nema lošu nameru. On je jedan od retkih ljudi sa kojima se ne družim, ali znam da uvek mogu da računam na njega i da mi nikad ništa neće prebaciti. Dalili želim da se što pre vrati sebi jer kasnije neće imati kome - nastavila je Matora.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading