KRISTIJANU OBOŽAVATELJKA PREPISALA PLAC: Golubović dobio kuću na Vračaru od BOGATE penzionerke!

Autor:

Zadruga

21.01.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji mogućnost izgradnje zgrade i opcija da uzmemo penthaus i za nas i za sina Lazara ako plac prodamo investitoru, ali je bolje da sve srušimo i napravimo kuću iz snova, kaže bivši zadrugar.

KRISTIJANU OBOŽAVATELJKA PREPISALA PLAC: Golubović dobio kuću na Vračaru od BOGATE penzionerke!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević nedavno su objavili radosne vesti da je ona u drugom stanju, a sada su za Srpski telegraf otkrili da planiraju da se skuće zajedno na Vračaru jer su dobili nesvakidašnji poklon! Golubović je ispričao da mu je bogata penzionerka, u dogovoru sa sinom, dala deo nasledstva jer je njegov dugogodišnji fan, pa će par na parceli u elitnom beogradskom naselju uskoro da počne da gradi vilu, gde će živeti kada beba dođe na svet.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan i Kristina

- Uskoro ćemo Kristina i ja da napravimo veliku kuću na Vračaru. Nasledio sam od jedne žene deo vlasništva, u pitanju je veliki plac i tu ćemo da se skućimo. Imaćemo veliki imetak na prelepoj lokaciji. Pošto je ta žena sada pokojna, njen sin je rešio da se zbog nas dvoje iseli i da nam da taj plac. Sada živi tu, ali će uskoro da ode jer ima druge planove i sve ostavlja nama. Tu postoji mogućnost izgradnje zgrade i opcija da uzmemo penthaus i za nas i za mog sina ukoliko odlučimo da prodamo imanje investitoru, ali više nam se sviđa da s tog placa sve srušimo i napravimo kuću iz snova. Pre ovoga imali smo nekoliko opcija što se tiče boravka, svakako smo stalno na relaciji Novi Sad - Beograd, ali nam to ne pada teško - kaže Kristijan, a Kristina tvrdi da je sve obaveze oko rešavanja stambenog pitanja prepustila budućem suprugu:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan i Kristina

- Ja se previše ne petljam u te poslove oko stana, ali smo saglasni i Kristijan i ja da je bolje da napravimo kuću nego da čekamo da investitori naprave zgradu. Ovo, kao i sve do sada, radimo spontano i nigde nam se ne žuri. Kristijan će biti posvećen otac i nekako znam da smo na pravom putu.

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović

Spalevićka kaže i da je Kristijan već sada počeo da joj ispunjava sve želje jer hoće da trudnoća protekne u najboljem redu.

- Kristijan mi udovoljava već sad iako smo pre samo nekoliko dana saznali radosne vesti. Ne da mi da radim ništa naporno, pa čak i kad je spremanje hrane u pitanju. Pazim se maksimalno, vodim računa šta jedem i sve što ide uz to. Samo ponekad zapalim cigarilos kad smo negde u restoranu, ali mi niko na tome ne zamera. Znam da ću biti stroga majka jer Kristijan toliko voli decu da ih razmazi, ali bitno je da bar jedan roditelj drži sve konce u rukama.

Biće mi žao ako Ivana zabrani da se deca druže

Kristijan kaže da sumnja da se njegova supruga Ivana raduje što čeka bebu s Kristinom, pa veruje da će da brani da se deca druže i viđaju.

- Kad smo saznali radosne vesti, prvo smo pozvali mog sina Lazara, kog Kristina obožava. On se iskreno oduševio. Zvao sam Kristinine roditelje usred noći jer sam se mnogo obradovao, oni su se sutradan javili, pokušavao sam da ih probudim celu noć. Takav sam, osam meseci smo zajedno i, evo, ispunila nam se želja da se desi ono najlepše. Što se tiče supruge Ivane, imam zabranu prilaska i biće mi žao ako mom detetu Ivana zabrani da viđa brata i sestru, da se deca druže i vole. To će mnogo da me boli. Mi nismo u dobrim odnosima i šteta je što to utiče i na decu, ali daću sve od sebe da do toga ne dođe. Ne čujemo se s Ivanom i ne znamo kakva je reakcija bila. Deci volim da udovoljavam, ćerkama više nego sinovima, ali granice moraju da postoje. Najvažnije je vaspitanje, da umeju da cene i vrate sve što im se pruži - rekao je Golubović za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
gege

22.01.2022 04:25

ahahaha poklonila mu plac na Vracaru... kako meni niko ne pokloni plac na Vracaru

LUNA NERA

22.01.2022 09:19

Hvala bogu, uzivaj te i neka vam je sa srećom, novi početak.

Nele

22.01.2022 11:23

Da nije stekla radom u tri smene..