STEFAN SAVETUJE DALILU, A BRANI DEJANA: Osman Karić progovorio nakon ŽESTOKE RASPRAVE između njegovog sina i Dragojevićke!

Autor:

Zadruga

21.01.2022

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Osman Karić, otac Stefana Karića, nakon brutalne svađe između njega i Dragojevića.

STEFAN SAVETUJE DALILU, A BRANI DEJANA: Osman Karić progovorio nakon ŽESTOKE RASPRAVE između njegovog sina i Dragojevićke!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

U toku jučerašnje emisije "Radio Amnezija" usledila je žestoka svađa između Dejana i Dalile Dragojević, a u sve se umešao i Stefan Karić koji je žestoko odbrusio Dalili.

Osman Karić se oglasio za Pink.rs kako bi prokomentarisao aktuelnu situaciju.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić

- Činjenica je da Stefan često staje u odbranu Dejana što i nije neko čudo kada je u pitanju sam taj odnos Dejana i Dalile, koja često u svojim lošim namerama nipodaštava Dejana time što ga svojim lažnim patetisanjem vraća u taj odnos. Stefan sve ovo doživljava lično, postavlja se u Dejanovu ulogu, gde ne bi mogao da trpi sve to,već bi je davno precrtao iz svog srca - priča Osman i dodaje:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić

- E sad Dejan mu nije jasan baš iz tog razloga, prosto ne može da veruje da Dejan to sebi dozvoljava kao jedan muškarac. Videli smo da Stefan sinoć u pušionici, Dalilu na neki način savetuje, govori joj sve što joj mnogi drugi za crnim stolom misle a ne izjašnjavaju se povodom toga. Da li iz straha da ne bi došli u sukob ili nekih drugih razloga njima znanim. Stefan brani Dejana stavom koji inače zastupa ali daleko od toga da mrzi Dalilu, čak mislim da je smatra za drugaricu koja mu ne bi okrenula leđa u pojedinim situacijama kao što bi uradili neki "drugovi" tamo bliži njemu. To je ta energija koju Dalila i Stefan osećaju, obostrano poštovanje. Stefan nikada ne bi napao Dalilu sem kada je u pitanju njena nepravda koju radi Dejanu - zaključio je Osman, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading