SPASIĆU ZOLU OD TEBE, LOPUŽO JEDNA! Poznata pevačica ZGROŽENA nakon što je Miljana SAHRANILA ŽIVOG ČOLIĆA, pa je javno ISPROZIVALA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić šokirala je javnost kada je na svom Jutjub kanalu objavila snimak na kojem "sahranila" živog Lazara Čolića Zolu sa kojim je raskinula u "Zadruzi" i zbog kojeg je diskvalifikovana iz rijalitija.

SPASIĆU ZOLU OD TEBE, LOPUŽO JEDNA! Poznata pevačica ZGROŽENA nakon što je Miljana SAHRANILA ŽIVOG ČOLIĆA, pa je javno ISPROZIVALA! (FOTO)

Foto: marina.barbi1

Naime, ona je posetila njegovo rodno mesto Doboj, gde je otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom u crno - beloj boji.

Zolina majka, Bosa oglasila se za portal Republika.rs vidino potrešena te otkrila da je uplašena za život svog sina.(detaljnije pogledajte OVDE

Sada se na društvenim mrežama oglasila i pevačica Marina Barbi kojoj Miljana Kulić duguje 500evra nakon što joj je Marina uplatila da joj Miljana reklamira pesmu na svom Instagram profilu. 

Republika

Foto: marina.barbi1

Objava Marine Barbi

 

- Zolu ću ja spasiti od tebe bolesnice, lopužo. A ti znaš kako! - napisala je Barbi na svom Instaram profilu.

Podsetimo, netrpeljsitvo između Miljane Kulić i Marine Barbi postoji otkad je Barbi otkrila da joj se Miljanin bivši dečko, Lazar Čolić Zola udvarao na jednom od njenih nastupa kao i da joj je slao ruže. A kako će ovaj sukob završiti ostaje nam saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
RASA

22.01.2022 13:08

I TA PEVACICA YA LAYU LAYAREVIC SVE SAM PSIHO