NE ŽELIM DA BUDEM SA NJIM, GUŠI ME: Mima stavila tačku na odnos sa oženjenim Grujom, a onda se umešao i Miki! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.01.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milana Šarac je rešila da zvanično stavi tačku na vezu sa oženjenim Nikolom Grujićem Grujom.

NE ŽELIM DA BUDEM SA NJIM, GUŠI ME: Mima stavila tačku na odnos sa oženjenim Grujom, a onda se umešao i Miki! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari su imali priliku da vide snimak Nikole Grujića i Milane Šarac kako razgovaraju o svom odnosu, a ubrzo nakon toga je nastala svađa jer je Gruja u celu priču uplep i decu.

- Ovo što Gruja priča je jeftina manipulacija, naročito spominjanje dece. Jeidno predzeće za koje ovde Gruja radi sve vreme je samo njegovo du*e. Ovo su gluposti i mučno je gledati. Kada se ona svađa i vređa sa Mihićem, njega nema nigde, a ovamo priča o ljubavi - rekao je Čolak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane Čolak

- Ona je meni rekla da se ne mešam u njene sukobe i svađe - pravdao se Gruja.

- Moram reći, povlačim sve što sam rekao. Mislim da su njih dvoje rođeni jedno za drugo. Njega porodica ne zaslužuje ovakvog, a ona je ta kojoj on treba jer su isti. Zaslužuju jedno drugo i ja vam želim svu sreću. Ja od danas podržavam ovu ljubav od danas. Ostavio si šta si imao zbog devojke koju ne znaš, pregazo si reči svoga oca kome do života nije. Ti si sa dečkom koji je sve ostavio zbog tebe i ostao u dugovima. Ja vam želim sve najbolje zaista. Da si gledao svoju facu kako izgledaš - rekao je Miki.

Izgoreo sam - rekao je Gruja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić

- Ma ti treba da izgoriš zbog svoje porodice koju si upropastio, zbog oca koji spušta glavu, zbog s*anja koji si napravio, zbog sramote koju si napravio. Idiote, ja te ne mrzim, govorim ti iz srca. Ja hoću da ga dotaknem a on govori kako se Mima smeje, šta je ovo, kakav je ovo čovek? Deca su ti kod kuće u problemu, koga boli ku*ac za ovog ološa - urlao je Miki.

- Jednostavno, odlučila sam da se udaljimo, ali je on hteo opet da razgovara - rekla je Mima.

- Kao čoveka ga volim pre svega. Neke emocije nisu prestale, ne mogu preko noći ali ne želim da budem sa njim. Ne želim da budem sa njim! - kratko je rekla Mima.

- Nije normalno ovo ponašanje, kako možeš da nikada ništa ne kažeš na našu temu - dobacio je Gruja.

- Neću ja nikoga da napravim psihopatom neću ni da se bavim time, jednostavno ne mogu na sve da pazim, gde ću da idem sa kim ću da pričam... Ne osećam se prijatno u tom odnosu, gušim se i ne osećam se dobro! - besno je rekla Mima.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading