LJUDIMA SAM DOZVOLIO DA MISLE DA SAM KRETEN: Ša otvorio dušu, pa priznao da li VOLI Taru, a onda otkrio da li će je OŽENITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.01.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša bio je gost u emisiji "Radio Sprrrdnja", te je otvorio dušu o Tari SImov.

LJUDIMA SAM DOZVOLIO DA MISLE DA SAM KRETEN: Ša otvorio dušu, pa priznao da li VOLI Taru, a onda otkrio da li će je OŽENITI! (VIDEO)

Foto: E-Stock, Instagram

Tara Simov, Ša i ivana

U toku je emisija "Radio Sprrrdnja", a domaćini ove emisije Stefan Karić i Marko Janjušević ugostili su Nenada Aleksića Ša, pa su sa njim prokomentarisali njegovo učešće u rijalitiju.

- Ja volim rijaliti, pa sam morao da uđem u Zadrugu iz nekih drugih problema, ali i finansijski sam tu. Nikad nije Tara tražila ništa, to moram da kažem...April je kod Martine, upoznao sam je i ona je dobra. April je na sigurnom...Nisam hteo da ulazim u veze, prosto nemam snage. Uživam u samom sebi, meni je bitno kako se ja osećam u tom trenutku - rekao je Ša.

- Da li te se neko odrekao ili su te prijatelji podržali - pitao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov

 

- Nisu me se odrekli. Kad te neko osudi ovde, napolju te gotivi. Takav smo narod, pljujemo pa ližemo - rekao je reper.

- Koja je tvoja promena u ponašanju - rekao je Karić.

- Pa gledaj, napet sam. Nemam ručnu sada da sam stegnut, radim šta hoću. Svaka škola se plaća i bila je preskupa. Gledam sad u rijalitiju, da koliko god da su ozbiljne te teme, da se našalim...Svi živi gledaju rijaliti. Što se tiče Dejana i Dalile, pa ne znam. Ja generalno nisam takav da se mešam u tuđe živote. Ne intresuje me, ako me prozovu za reč, aj ću da prokomentarišem na način na koji meni odgovara. Ceo život sam ja takav. Nikada nisam dao da mi se neko meša u moje veze i u sve to - rekao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Sigurno si svestan da si jako intresantna osoba - rekao je Janjuš.

 - Dobro, ljudima sam dozvolio da pričaju da sam kreten na maks. Te neke stvari i svađe, bacam rovce i sprdam se - istakao je reper.

- Je l' voliš ti Taru - pitao je Janjuš.

-  Imam i dalje osećanja, ali ne ona koja sam imao ranije i nisu toliko jaka. Mi nismo u vezi, tu smo šta smo. Bez zezanja, nismo u vezi. Ja sam slab na nju, a ljudi mogu da tumače kako god hoće - rekao je Ša.

 - Kad bi se ona promenila, da li bi ti oženio Taru - pitao je Janjuš.

- Kad bi se promenila onako kako ja želim, tj. kad bi se prilagodila meni ili ja njoj, pa gledaj, nikad se ne zna. Ne mogu da kažem da, niti mogu da kažem ne - rekao je reper.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ima li neka dogodovština sa vaše pustolovine - pitao je Karić.

- Bilo je tu i lepih trenutaka. Nismo mi mnogo provodili toliko vremena, pa nema mnogo lepih trenutaka...Bio je trenutak kad sam hteo da je upoznam sa Ljiljom, ali nije došlo do toga. Pa nije, zato što je Tara ostala duže u gradu...Promenili su mi ime, sad sam Glovo ili Mister Bin. Poručio bih "Pačićima" da duvaju ja*a. Urnisali su me brate, montruozni su - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mina

22.01.2022 11:50

ti i jesi kreten ostavi devojku na miru ili joj napacujes onih 50 hiljada