MARKO JE KRETEN! Baka Viktorije Mitrović BESNA I OČAJNA zbog unukinih skandala: DETETU NIJE ROĐENDAN ČESTITALA!

Autor:

Zadruga

21.01.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baba Viktorije Mitrović, Regina očajna je zbog ponašanja svoje unuke.

MARKO JE KRETEN! Baka Viktorije Mitrović BESNA I OČAJNA zbog unukinih skandala: DETETU NIJE ROĐENDAN ČESTITALA!

Foto: TV PInk, republika.rs

Sinoć je tokom emisije ''Gledanje snimaka'' izbio skandal kada je Viktorija Mitrović nasrnula na Marijanu Zonjić i to zbog dečka Marka Osmakčića. Zbog fizičkog kontakta Viktorija je dobila kaznu u visini tromesečnog honorara, a ovim povodom se oglasila i njena baba Regina.

- Šta da komentarišem, pravo ja bih da je nominuju i izbace. To je njeno dno. Zbog Marka da izludi, ona treba da razmišlja o ovom detetu. Van pameti je, ona treba da misli o tom detetu, Marko nema nikoga. Potresem se sva. Ona samo gleda Marka, nek ga se mane i nek bude kao što je bila pre. Ja to ne mogu da gledam, verujte mi da se potresem. On je neki veliki kreten, nije ni to lepo od njega. Ona je toliko nisko pala, kao da ima 12 godina. Ona je tamo pet meseci, nije pozdravila dete, nije mu ni rođendan čestitala, a sve za Marka radi. Sramota me je više i da mi pričaju za taj se*s, se*s pa se*s - priča Regina i dodaje da Viki dete sa Markom nije potrebno:

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Baba Viktorije Mitrović očajna

- Šta će njoj beba? Ona ima jedno kod kuće. Ona nije sposobna ni za ovo dete koje je kod nas. Ocrnila me je i sramota me je. Ničemu ne vodi ovo. Ja je poznajem dobro, ona nema svoje ja, treba sama sebi da kaže: "Koliko puta me je povredio". Nemam više šta da kažem - zaključila je Viktorijina baka za Pink.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading