MILAN MILOŠEVIĆ ISPONIŽAVAO MILICU! Voditelju PUKAO FILM, pa Veselinovićevu BRUTALNO spustio: MA, DOKLE ĆEŠ VIŠE DA LAŽEŠ?

Autor:

Zadruga

21.01.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića nakon mnogo svađa i raskida i dalje je tema u medijima i među zadrugarima

MILAN MILOŠEVIĆ ISPONIŽAVAO MILICU! Voditelju PUKAO FILM, pa Veselinovićevu BRUTALNO spustio: MA, DOKLE ĆEŠ VIŠE DA LAŽEŠ?

Foto: youtube.com/Zadruga Official, E-Stock

Zadrugari su sinoć u emsiji "Gledanje snimaka" videli video u kom se Mensur Ajdarpašić nabacuje Ani Jovanović. Ono što su svi primetili jeste da ga je Milica Veselinović napadala tokom gledanja snimka i govorila da mu nije ispričala sve detalje razgovora sa Jovanovićevom.

Voditelj Milan Milošević podigao je Milicu da prokomentariše video, ali je ona ustala i na zaprepašćenje svih koji su pre toga čuli šta je govorila Mensuru rekla da zna sve i da joj bivši partner nije ništa prećutao, što je isprovociralo Miloševića kom je iz produkcije javljen razgovor Vesleinovićeve i Ajdarpašića.

 

- Ma, dokle ćeš više da lažeš? Šta ćete vi posle raditi? Koga ćete naći, je l' moguće ovo? - vikao je Milan, dok je Mensur hteo da objasni video, a Milošević se nadovezao:

- Hajde, klekni dole, da te vodi na povocu - rekao je voditelj izrevoltiran što Milica laže i zadrugare i gledaoce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
jasna

21.01.2022 12:09

je realno ova milan da se ovako ponasa sramota je kko je pristrasan od voditelja nula

Odgovori 10 2
Goxxx902

21.01.2022 12:51

"Voditelj"???