OSVETIĆU TI SE ZA SVE! Dejan Dragojević PRESEKAO stavlja tačku na sve, Dalila u suzama: UDARILA ME JE PROŠLOST!

Autor:

Zadruga

21.01.2022

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević navodno je shvati sve što se dešavalo i šta mu je radila bivša supruga Dalila Dragojević, te je odlučio da preseče sve i stavi tačku na taj odnost.

OSVETIĆU TI SE ZA SVE! Dejan Dragojević PRESEKAO stavlja tačku na sve, Dalila u suzama: UDARILA ME JE PROŠLOST!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nakon što je u više navrata kažnjavao sebe zbog svega što mu je u rijalitiju priredila neverna žena Dejan Dragojević odjednom kao da je progledao i konačno se suprotstavio Dalili Dragojević. Naime, tokom žestokih svađa on je počeo da joj spočitava za prevaru, ali i sve ostalo čime je doprinosila njegovim nervnim slomovima.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević izvređao Dalilu

- Dalila, ti si kurva, osvetiću ti se za sve - odbrusio je Dragojević preljubnici, nakon čega je ona pala u histeriju.

Zadrugarku je zabolelo što njen bivši suprug posle svega što su imali priča da se ona ponaša kao žena lakog morala, a Milica Veselinović pokušavala je na sve načine da je smiri, govoreći da ne treba da se potresa zbog takvih komentara. One su se osamile u pušionici, pa su razgovarale o Dejanu i Mensuru, s kojima u poslednje vreme nikako ne nalaze zajednički jezik.

- Najgore mi je bilo kad sam zbog Dejana posle svađe rukama udarala u staklo. Morala sam tako, morala sam negde da izbacim sav bes koji osećam. Mene je sad tako prošlost udarila, sve ono Dejanovo i moje, sve što smo imali treba da ostane u prošlosti. On kad priča o vremenu koje smo proveli zajedno, uvek na kraju počne da me vređa. Naziva me kurvom zbog Filipa Cara. Ne znam ni sama šta je razlog, ali to neću da trpim. Boli me sve to. Ranije me je bilo briga šta priča, ali sad me pogađa - pričala je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović teši Dalilu Dragojević

Veselinovićka se tada takođe požalila, pa je objasnila da je u sličnoj situaciji s Mensurom.

- Najbolje da posle svega neko vreme budeš sama, to je to. Neće niko moći da ti prebacuje za bilo šta. Mensur i ja ne možemo danima da razgovaramo normalno. Ne znam šta će na kraju da se desi, ali ne sluti na dobro. Mensur svaku priliku koristi da me vređa, nikad nije bio takav, evo, ti si svedok, od početka si tu. Šta će biti, ne znam, ali je i mene nazvao kurvom pred svima, vređao je moju majku. Oni kod kuće sve gledaju, naravno da se potresaju. Pre je skakao čim neko povisi ton na mene, a sad se ponaša kao siledžija. Ne znam koliko ću moći da trpim ove stvari, već sam počela da pucam - pričala je Milica, na ivici suza.

Dalila je potom izašla iz pušionice, a Dejan joj je dobacio da je sad našla novu drugaricu, kojoj se jada i priča svoje probleme.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoka

21.01.2022 07:01

Dokle bre više Mujići...foliranti....još spletki, prevara, glume...sve do juna, a onda pod ruku u Šepak, da se završi ograda...a naivni narod neka ga žali i neka glasa, glasa,glasa....sve do prvog mesta...strašno

Odgovori 46 10