DALILA I CAR O POLJUPCU U AMIDŽIJU! Priznali koliko su ga želeli, Dejan ĆUTAO POGNUTE GLAVE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.01.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i FIlip Car priznali su koliko su želeli da se poljube u emsiji kod Ognjena Amidžića.

DALILA I CAR O POLJUPCU U AMIDŽIJU! Priznali koliko su ga želeli, Dejan ĆUTAO POGNUTE GLAVE! (VIDEO)

Foto: printscreen/TVPink

Ivana Šopić je u Beloj kući, a zadrugari odgovaraju na pitanja gledalaca. Jedno od pitanja bilo je upućeno Filipu Caru i Dalili Dragojević.

Kada ste igrali ''Maza i Lunja'' igricu, koliko jako ste želeli da dođe do kraja, da dođe do poljupca? - pročitala je Ivana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car o poljupcu sa Dalilom

- Ne, ja nisam razmišljao o tome, mislim da ni ona, fokusirali smo se na igricu, čak je ono i puklo, gledali smo u Ognjena i zapitkivali ''Je l' dosta?''. Nije mi to bila ni igrica ni mesto gde bih se ja poljubio, da to osećam. To bi mi bilo teatralno i folirantski, kao ja ga želim pa sam se poljubio u emisiji ''Amidži'', sam sebi bih se smejao - rekao je Car.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević o poljupcu sa Carem

- Ja sam se setila sad kad je bilo na početku kad je on rekao da naš prvi poljubac treba da bude na nekom specijalnom mestu u specijalnim uslovima, a eto desio se gde se desio. A što se tiče te igrice, stvarno je bilo smešno i non stop sam se okretala prema Ognjenu, on i publika su govorili ''još, još'', nije se desio, koliko smo želeli... Ja iskreno da sam želela ja bih ga poljubila. Mi sve što radimo radimo spontano, ništa zarad kadra - rekla je Dalila, dok je Dejan samo slušao.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević sluša Dalilu i Cara

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sramota

20.01.2022 16:47

Za reziju za emisiju za sve. Sramota je sta rade tom momku koliko ga emotivno muce i kakvu ga situciju dovode. Jadnik ce na kraju jos dici ruku na sebe koliko ga ponizavaju. Umesto da se tome stane na kraj oni ga urnisu svaki dan. Gde je granica ? Svega ovoga ovo vise i nije nikakva zabava ovo je jedan bljutavi nemoral uzivo koji nam servirate i trujete decu vec dugo, dugo. Nece ovo trajati neko ce platiti zbog ove trovacnice.

Odgovori 16 0
Vlada

20.01.2022 17:57

Otrovali ste mi suprugu nemoralom. Ponaša se kao Dalila. Prokleti bili.

Odgovori 10 0