ZOLINA MAJKA POTREŠENA NAKON ŠTO JOJ JE MILJANA SAHRANILA ŽIVOG SINA: Hospitalizujte je hitno, UBIĆE MI DETE!

Autor: Aleksandra Ivanović

Zadruga

20.01.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić šokirala je javnost kada je na svom Jutjub kanalu objavila snimak na kojem "sahranila" živog Lazara Čolića Zolu sa kojim je raskinula u "Zadruzi" i zbog kojeg je diskvalifikovana iz rijalitija.

ZOLINA MAJKA POTREŠENA NAKON ŠTO JOJ JE MILJANA SAHRANILA ŽIVOG SINA: Hospitalizujte je hitno, UBIĆE MI DETE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official/yotube.com/Miljana Kulić

Ona je posetila njegovo rodno mesto Doboj, gde je otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom u crno - beloj boji (detaljnije pogledajte OVDE).

Republika

Foto: www.youtobe.com/Miljana Kulić

Miljana Kulić

Ekipa portala Republika.rs  pozvala je majku Lazara Čolića Zole, Bosu koja je bila jako uzemirena nakon ovoga što je Miljana uradila.

- U šoku sam skroz, van sebe sam od kad sam videla šta je Miljana uradila. Odakle joj uopšte ideja da to uradi ja ne znam, odakle joj to u mozgu. Od kad su mi pokazali ja sam skroz izgubljena, ne znam gde bijem i šta radim uopšte! Pa i ona je majka, kako to nečijem detetu da radi ja ne shvatam. Mada ona i nema u svesti da ima dete, ne ponaša se tako uopšte! Laže da me je zvala da mi izjavi saučešće, ona sve laže i folira. Apelijem da joj neko pomogne, nadležne instutucije treba da urade nešto. Ona kad je izašla iz "Zadruge" rekla je da će ubiti Lazara i ja se plašim da će se to i desiti. Pa u rijalitiju u nekim trenucima da je imala nož ili pištolj ubila bi ga! Ko bi je sprečio, obezbeđenje kad bi stiglo?! Šta da vam kažem, ne oglašavam se ali nakon ovog sam morala prosto! U šoku sam i nije mi dobro od kad sam onu sliku na grobu videla - rekla je za portal Republika.rs potrešena Bosa.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

20.01.2022 18:49

Neko ko ima 28-9 godina uz to, nažalost, majka deteta, ne priliči da se ''igra'' na ovakav način, ''sahraniti '' nekoga metaforički je nešto drugo. Žena je za ooooooozbiljnu hostipalizaciju! Kako joj nije bilo žao da baci novac za kartu do Doboja, ne razumem??? A i njeni roditelji su za posmatranje!!!