OGLASILA SE MILJANA KULIĆ NAKON ŠOK SNIMKA ZOLINE SAHRANE: Nije morbidno iskorišćavanje samohrane majke?!

Autor:

Zadruga

20.01.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić oglasila se posle skandaloznog snimka koji je postavila na društvene mreže, a gde sahranjuje živog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

OGLASILA SE MILJANA KULIĆ NAKON ŠOK SNIMKA ZOLINE SAHRANE: Nije morbidno iskorišćavanje samohrane majke?!

Foto: www.youtobe.com/Miljana Kulić

Ona je posetila njegovo rodno mesto Doboj, gdeje otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom. Sada je na Instagramu Miljana napisala poruku gde nabraja šta joj je sve Zola učinio i zbog čega je snimila takav klip.

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Objava Miljane Kulić

- Nije Vam bilo morbidno iskorišćavanje samohrane majke, nije Vam bilo morbidno kad sam se ošišala zbog mame, a gmaz me imitirao ćelav filter postavio...Nije Vam morbidno 160.000 evra za drogu i kocku dugove koje sam mu vraćala da ne bi istoj toj mami Bosi kucali na vrata... Nije Vam morbidno bilo što sam sekirala roditelje 3 god - pisala je Miljana, pa nastavila:

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Objava Miljane Kulić

- Nije morbidno kad je tražio novac šatro za bolesnu ženu od druga kom je bio dužan... Nije Vam morbidno moj mir, njena diskvalifikacija... A ko ga je uveo i palio rajski vrt?

Podsetimo šta je Miljana pisala u klipu posvećenom Zoli:

- Ipak, sa tobom sam provela tri godine. Neka ti je laka zemlja. Ovde je sahranjen Zola, umro je za mene. Nije mi teško. Nije mi žao jer da sam ostala u tom odnosu umrla bih i ja. Bio si moja beba. Palim ti poslednju cigaretu -  govorila je Kulićeva.

- Sahranjujem njegovu dušu, sahranjujem njegov lik i delo, njegovu potenciju, apsolutno sve. Tako da, Zolice, kako si nekad bio, a sad si mrtav za mene. Poslednji put da ispušimo cigaretu. Ni ovo nisi zaslužio, da ti dođem na četrdesetodnevni pomen - pričala je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
jasna

20.01.2022 09:21

BRAVO MILJO AKO SI REKLA

Odgovori 4 50
Miroslav

20.01.2022 14:22

@jasna - Miljana sve laže. Iima vrlo bujnu maštu. Pa slagala nas hiljadu puta.

Odgovori 23 2
Zana

20.01.2022 10:23

Bilo nam je morbidno kada si se kao napaljeni vepar jahala sa njim i javno molila da ti ga da. Pa kada te narod zbog toga popljuvao, ti se branila kako si se sprdala. Ma nemoj ! Niko te nije terao da radis to sto si radila!

Odgovori 69 9
DINA

20.01.2022 11:07

Sama si birala, sama si odlučila, sama si sve napravila....Niko nije kriv, samo ti. Prihvati već jednom odgovornost za ono što uradiš!!!!

Odgovori 62 7