FOTOGRAFIJA KOJA DOKAZUJE U KAKVIM SU ODNOSIMA DALILA I SUBOTIĆKA: Aleksandra podelila sa fanovima OVO, a otpratila Dragojevićku sa Instagrama! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.01.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić ostala je dobra prijateljica sa Dalilom Dragojević, ali se šuškalo da njih dve više nisu u najboljim odnosima.

FOTOGRAFIJA KOJA DOKAZUJE U KAKVIM SU ODNOSIMA DALILA I SUBOTIĆKA: Aleksandra podelila sa fanovima OVO, a otpratila Dragojevićku sa Instagrama! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, Aleksandra je u jednom momentu priznala da je otpratila Dalilu sa društvenih mreža.

- Otpratila sam je zbog jedne priče iz "Parova" na kojoj se konstantno potencira. Ne, ja nikog nisam ništa nabeđivala, niti optuživala, niti lažirala, niti bilo šta od toga. Ja sam imala ugovor u tom rijalitiju po kojem sam morala da funkcionišem i to je to. Šta više, iskorišćeno je i moje neznanje u tom momentu i stanje u kojem sam ja bila. Tako da, bez obzira na sve - ja ne dozvoljavam da se priča neistina  - napisala je Aleksandra nedavno.

Republika

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Objava Aleksandre Subotić

 

Ipak, odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu, Subotićeva je otkrila da i dalje čuva poklon koji je dobila od Dragojevićke, te da ga stalno nosi sa sobom, a reč je o privesku za popularne narukvice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading