DALILA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Dejan je JAVNO PONIZIO, ona URLA I LOMI PO KUĆI: RECI ŠTA SI SVE RADILA U HOTELU! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.01.2022

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević izneo je niz uvreda na račun svoje bivše supruge Dalile Dragojević, nakon čega je ona poludela i počela da lomi po Beloj kući.

DALILA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Dejan je JAVNO PONIZIO, ona URLA I LOMI PO KUĆI: RECI ŠTA SI SVE RADILA U HOTELU! (FOTO/VIDEO)

Foto: printscreen/pinktv

Dalila Dragojević bila je gost radio-emisije ''Amnezija'', a njen bivši suprug, Dejan Dragojević nije ostao imun na njena izlaganja, te je morao da joj odgovori na prozivke.

- Slušaj, mi se pomirimo, ona iza leđa da upaljač Filipom. Pazi, poljube se u ekonomskom i onda se ponašaju kao stranci u Beloj kući. Sad ću ja da pričam na šta si ti spremna i izneću sve tvoje laži - odbrusio je Dejan, pa napustio emisiju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević u emisiji

- Ja sam čoveku transparentno dala upaljač, ali nije ni to bitno. Niko ne može da me ubedi da mene ovaj čovek voli, želi da me predstavi kao najgoru, a sebe kao najboljeg. Ja sam u ekonomsko dvorište otišla sama da plačem, Filip me je video i došao da priča sa mnom na najnormalniji način. Želeo je da me uteši i digne, želeo je da mi pomogne - objasnila je Dalila.

- Zašto onda ona meni zamera komunikaciju sa drugim devojkama? Želim da pričam jako sad, šta radi džukela i džukac, pa kad džukela digne rep, da čujete šta džukac radi. E, tako ću sad kad se se*e po mojoj ljubavi. Maja je diskvalifikovana zbog Filipa i Dalile, zato što je Dalila indirektno davala povoda. Ne, više te ne štedim! - ponovo je ušao Dejan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan i Dalila Dragojević svađa

- Ona je ovo želela da dobije, želela je da izazove njegovu reakciju, jer je Dejan ne konstatuje, ni Car ju je odje*ao. Ona bi da se je*e sa strane, a da ima muža, niko ovo ne može više da sluša - uleteo je i Karić.

- Podseti je da je imala se*s u hotelu, izbacila me iz kreveta, reci šta si sve radila! Nije te sramota, bre! Velika Dalila skuplja otpatke. On je sebi napumpao ego, video je šta može, sad se uhvatio Ane, radi šta hoće - vikao je Dragojević.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Dalila Dragojević pobesnela

- Sad sve pričam, neću da budem kao Ša, da dolazim i naredne sezone, da bih govorio kako je bilo. Sad kad vraćam film, mene je napadala samo da bi se njemu dodvorila. Sa mnom se svađa, da bi se sad pomirila sa bivšim dečkom. Ja znam da je istina ono što on kaže, jer je i meni pričala neke stvari. Neka ispadne najgora, sama sebi radi, ja sam pokušao sve. Znam ja kako da je ona njegova faca rekla "Mnogo toga bi ti dozvolila, samo da sam ja hteo" - završio je Dejan.

Dalila nije mogla da podnese više uvrede na njen račun, emisiju je napustila, a onda počela da urla i razbija sve po imanju i Beloj kući.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Dalila Dragojević lomi po Beloj kući

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jasna

19.01.2022 16:01

BRAVO DEJANE SINE YIV BIO

Odgovori 14 2
Sinisa

19.01.2022 16:04

Kazu da mozes da platis da udjes u zadrugu i da bukvalno uriniras po zadrugarima....