MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA?! Isplivao skandalozni snimak u kom zadrugar gnusno vređa Muslimane i Hrvate, Dalila ODMAH SKOČILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.01.2022

12:18

Sale Luks je poznat kao osoba britkog jezika i što na um to na drum, ali niko nije ni slutio da će izgovoriti ovakve reči ni ne sluteći da ga kamere sve vreme snimaju i da će to izaći u etar.

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA?! Isplivao skandalozni snimak u kom zadrugar gnusno vređa Muslimane i Hrvate, Dalila ODMAH SKOČILA! (VIDEO)

youtube.com

Naime, tokom razgovora u spavaćoj sobi sa Dalilom i ostalim zadrugarima, Sale je izgovorio da ne može nikada da se druži i bude u bliskom odnosu sa Muslimanima i Hrvatima jer bi ga njegovi ubili i da je on zakleta Srbenda.

 

 

@kagawakawa @_zadruga_official_ da li vas je stid? #monstrum i #ubica u tijelu #saleluks zadojen fašizmom u #zadruga priča o svojim sramnim stavovima #dalila ♬ original sound - K. K.

 

Zadrugari su ostali šokirani prilikom njegovog izlaganja, a on je zaboravio da je u tom trenutku u spavaćoj sobi bio veliki broj baš tih istih Hrvata i Muslimana koje on toliko mrzi, a između ostalog i Dalila, sa kojom neprestano pokušava da se zbliži.

Javnost je zgrožena ovakvim ponašanjem i izgovorenim rečima i zahteva da se on momentalno sankcionise i diskvalifikuje budući da je ovo televizija sa nacionalnom frekvencijom.

 

Komentari (8)

Loading
Saja

19.01.2022 12:49

Oprostite mu. Nije normalan. To se vidi po faci.

Zana

19.01.2022 13:20

Nicim on nije ispoljio da je nekoga uvredio. To sto je nacionalista, ne znaci da je sovinista.

zmaj

19.01.2022 13:25

a poklici u madjarskoj se ne vide jel???!!!

Zeljko

19.01.2022 14:03

Pa sto da se diskvalifikuje kad svi znamo da nas Srbende nevole ni muslimani ni hrvati...zadnji primer je ubi Srbina na utakmici evropskog prvenstva ...a zarim muslimani iz bosne opet okupljaju zel.beretke na srbe ...i sta ...majtori demokratije al i ne za sve ...ovi mogu lajati a Srbi ne