DALILA LUPALA SVE PO ZADRUZI, PA NASRNULA NA DEJANA DOK JE SPAVAO: Dragojevićka ŽESTOKO PRETILA bivšem mužu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.01.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je svojom odlukom napustila specijal, kviz znanja i napustila Belu kuću.

DALILA LUPALA SVE PO ZADRUZI, PA NASRNULA NA DEJANA DOK JE SPAVAO: Dragojevićka ŽESTOKO PRETILA bivšem mužu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ona je počela da histeriše po imanju - prvenstveno je otišla u hotel i tamo počela da lupa, a zatim izašla napolje i nastavila sa lomom.

Dalila je odlučila da prespava u spavaćoj sobi i ne ide u izolaciju, pa je u jednom trenutku ustala iz kreveta i zaletela se da bvšem suprugu Dejanu Dragojeviću, a svojim cimerima priredila još jedno neobično buđenje.

- Budeš li nastavio da me ponižavaš, videćeš šta će biti - pretila je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

- Beži od mene, nemoj da me štipaš, to tamo gde si navkla - rekao je Dejan.

Dalila mu je skinula kapu sa glave kako više ne bi nosio ništa njeno, pa mu poručila:

- Ti ćeš mene sa kurvama da ponižavaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
mina

19.01.2022 09:06

MOLIM VAS ISTERAJ TE VISE OVO YLO UNISTAVA OVOG DECKA SMISLJENO

Odgovori 13 1
Ana

19.01.2022 09:55

Jadno i bedno! Nema ni mrvicu dostojanstva i iskrenosti u sebi. Ljubomora i zavist je pojedoše. Iako uz pomoć terapije sebe na momente ubedi da je najlepša, najpametnija, najpoželjnija, najzabavnija..., Dalila zna da to nije istina i zato pada, gubi lažno samopouzdanje i onda je uhvati bes, histerija, dernjava...Kad je uhvati govorancija,ponavlja iste priče, vređanja i drži maratonske govore koji smaraju. Dalila, Mihić i Mića pričaju previše dugo u emisijama, treba im ograničiti govor na 3 minuta jer svo vreme ponavljaju istu priču, nisu zanimljivi. Slušajući njih,smore se i gledaoci a i ostali Zadrugari koji bi možda nešto i rekli ali nemogu od njih. To je najslabija tačka voditelja, ne umeju da ih prekinu i usmere priču na zadatu temu, pitanje i sl.,a ne da po 20 minuta slušamo lične svađe i odgovore onih kojima i nije postavljeno pitanje. Još kad se upali Rešićka i počne da glumata, ove godine je počela još gere nego lani da mumlja kao i Mića, ja je ništa ne razumem. Jedini koji razumno, sažeto, objektivno ( a da je vezano uz temu ) komentarišu su Đedović Dejan, Karić i Janjuš. Ako ne gledam emisiju i ako ne pročitam šta su oni rekli ja stvarno čitajući komentare ostalih zadrugara i neznam šta je bila tema sastanka. A Dalila, pojačajte dozu terapije da se smiri, već par puta je fizički napala ozleđenog Dejana, još su mu konci i nezarasle rane po glavi a vidljivo je i da Dejan ima vrtoglavice i glavobolje. Sinoć je Dalila opet na pokvaren način pokušala da iznudi od produkcije da je izvedu napolje pa da se ona vrati mirna kao jagnje i prespava dan.

Odgovori 20 0
Zana

19.01.2022 12:31

Zasto Veliki sef tolerise njeno maltretiranje Dejana, njene lomove namestaja , pa se ona u svojoj glavi zbog njegovog nereagovanja " uzvezdila"? Zar se lazljiva kravetina, psihopata, nije zaklela da prekida komunikaciju sa ex muzem ? Zasto ga onda progoni i maltretira i fizicki i psihicki ? Kaze da On nju ponizava ??? Smrdulja. Ona je SAMU SEBE PONIZILA JER JE NA 2M OD MUZA VISE PUTA SPAVALA SA LJUBAVNIKOM. Zna se u Islamu kako se postupa sa zenama preljubnicama .Svesna toga, zato hoce da svoju krivicu prebaci na njega. Manipulatorka . Amoralna. Lazljiva Psihopata. Sve to , 4 u jedan !

Milutin Mijajlovic

19.01.2022 13:53

@Zana - Prosto objašnjenje Zato jer je sve režirano!!!! Rijaliti ima svoja pravila(neko spava dokle hoće,dođe za crni sto kada hoće) i to je to.