PRIČA DA SE UDALA, A PRAVI HAOS! Miljana Kulić se POLJUBILA sa OVIM VODITELJEM, na sve načine POKUŠAVA da privuče PAŽNJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.01.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana ni nakon diskvalifikacije iz rijalitija ne prestaje da intrigira javnost svojim skandaloznim ponašanjem

PRIČA DA SE UDALA, A PRAVI HAOS! Miljana Kulić se POLJUBILA sa OVIM VODITELJEM, na sve načine POKUŠAVA da privuče PAŽNJU! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official

Iako diskvalifikovana učesnica "Zadruge", Miljana Kulić, nedeljama unazad ističe kako živi život iz bajke, putuje svuda po Srbiji, a i šire, druži se sa bivšim rijaliti učesnicima, objavljuje da se udala, čini se da je istina ipak malo drugačija.

Naime, Miljana je gostovala u jednoj emisiji i nimalo joj nije bio problem da se poljubi sa nekadašnjim cimerom Filipom Đukićem pred kamerama što je napravilo opšti haos na društvenim mrežama.

Republika

Foto: prinscreen

Miljana Kulić i Filip Đukić

 

Podsetimo, Miljana Kulić je nedavno navodno kupila hotel na Zlatibotu, a roditelje je počastila novim skupocenim automobilom.

- Majka i sestre se brinu o Željku. Ja mislim da su sve izmislile, a odakle im pare za nova kola, ko to zna, Marija je sigurno uštedela neke pare od rijalitija ranije - rekle su nedavno komšije porodice Kulić u Nišu za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

19.01.2022 17:43

Nije joj to ni prva ni poslednja laz. Koga interesuje sta ona radi, ili kaze, bolestan je koliko i ona.