OTKRIVENA ISTINA ODNOSA ŠA I TARINE NAJBOLJE DRUGARICE! Anđela KIPTI OD BESA, ovaj put ću se UGRISTI ZA JEZIK!

Autor:

Zadruga

18.01.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Tare Simov Anđela, koja je svakodnevno pominje u Beloj kući oglasila se i otkrila detalje njenog odnosa sa reperom.

OTKRIVENA ISTINA ODNOSA ŠA I TARINE NAJBOLJE DRUGARICE! Anđela KIPTI OD BESA, ovaj put ću se UGRISTI ZA JEZIK!

Foto: Republika

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša od njegovog ulaska u Belu kuću vratili su se staroj navici i turbulentnom odnosu, a javnost sve više intrigira šta će se dešavati sa bivšim ljubavnicima. Naročito, otkad je Aleksandra Nikolić prenela da se reper vrlo blisko družio sa Tarinom drugaricom.

Republika

Foto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Oglasila se i Tarina drugarica Anđela koja se svakodnevno pominje u Beloj kući, jer joj je Ša navodno kupovao stvari. 

- Konkretno povodom situacije koja se dešava sa Tarom i Ša, prokomentarisaću sledeće jer određene stvari nisam ja lično videla niti čula. Laž je da mi je Ša bilo šta ikada kupio, sve sto smo kupovali, kupovali smo za Taru u šta je bilo uključeno svo naše društvo, kao što je takođe laž da je bilo ko bio na vezi sa njim zbog bilo kakve koristi. Što se tice Aleks Mime i njenih izjava, ugrišću se za jezik samo ovaj put i ako itekako za tu devojku imam sta da kažem i pokažem. Moram da je demantujem i da sačekam da vidim da li će još nešto izmisliti, pa da onda kažeš sve što mislim, ta devojka je zaista smešna - rekla je Anđela i otkrila kakav su odnos imali Tara i Vuk Mob.

Republika

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša odnos u Beloj kući

- Ja kao Tarin prijatelj mogu odgovorno da tvrdim za Vuka Moba, da između prijateljstva oni nisu imali ništa više. Njih dvoje se poznaju koliko i Tara i ja, preko deset godina. Ta priča koju je Ša rekao je besmislena - odgovorila je Anđela pa prokomentarisala trenutni odnos Tare i Ša:

- Sačekaćemo da vidimo kojim tokom ce ići situacija, ali iskreno ovo mi se nista ne sviđa - dodala je Tarina drugarica za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading