ONA SREĆU NIKOME NIJE DONELA! Jelena Pešić SUROVO ISKRENA, Car i Janjuš treba da se KLONE Maje!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zadruga

18.01.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka s dečkom Mladenom Vuletićem redovno prati "Zadrugu 5", a, kako kaže, prozrela je mnoge rijaliti-učesnike i nisu je iznenadili Dalilina preljuba ni Majini incidenti.

ONA SREĆU NIKOME NIJE DONELA! Jelena Pešić SUROVO ISKRENA, Car i Janjuš treba da se KLONE Maje!

Foto: printscreen

Bivša zadrugarka i voditeljka Jelena Pešić redovno prati "Zadrugu 5", a, kako kaže, žao joj je što nema priliku da porazgovara s Filipom Carem i Markom Janjuševićem i posavetuje ih da su trenutno, kao solo igrači, najjači.

 

 

- Filipa i dalje gotivim i žao mi je što nema malo više onog njegovog humora. Filip je dobar momak, ali povodljiv i žao mi je što se sve ovako završilo s njim i Majom Marinković. Ono što bih mu poručila jeste da se pod hitno posveti isključivo sebi i da će biti srećniji - kaže ona i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Matora mi nije jasna, pravi greške u koracima

Jelena ističe da u "Zadruzi 5" nema favorite, ali da su joj mnogi učesnici dragi:
- Obavila bih ozbiljan razgovor s Matorom, ona je moja drugarica i neke stvari kada je ona u pitanju nisu mi jasne, volim je, ali mislim da pravi neke greške u koracima. Ne mogu nikog da izdvojim kao favorita, ali zadrugari koje gotivim su, naravno, Đedović, Matora, Stefan Karić, Janjuš, Krle, Sanja Grujić...

- Janjuša obožavam, drago mi je što je sam i kada je sam, tada je najbolji, nadam se da će tako biti do samog kraja. Videla sam da je imao želju da pomogne Maji kada je bila u rastrojstvu, ali uspeo je da ostane po strani. On je emotivac, ali ne zna to da pokaže na najbolji način. Volela bih da mogu nakratko da ga vidim i dam mu podršku za njegovo dosadašnje učešće. Janjuš je car!

 

 

Atraktivna Jelena uživa u ljubavi s Mladenom Vuletićem, a kako ističe, ne smeta joj njegova prošlost, pa ni romansa s Dalilom Dragojević.

- Mladen se desio neplanirano i spontano i zato je možda sve ovako i lepo s njim. Nisam neko ko bi voleo da pred kamerama i milionima ljudi ljubavni život prikaže i pokaže. Ukoliko bih mogla da izbegnem tako nešto, izbegla bih. Ljubav i intimni život čuvam za sebe i svoja četiri zida, ali nikad ne reci nikad. Kada bih morala da biram, izabrala bih da ostanemo s ove strane ekrana i da zajedno komentarišemo druge parove! Što se ljubomore tiče, postoji, ali u granici normale, verujemo jedno drugom i jedno u drugo, tako je bar za sada. Svakako smatram da je poverenje nešto što se gradi s vremenom. Ono u šta ne sumnjamo i u šta najviše verujemo je naša ljubav - ističe Pešićeva i osvrće se na Dalilu:

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Stefan Karić i Jovana se vole, baš kao i Kristijan i Kristina

Bivša zadrugarka ističe da joj je jasno da mnogi zadrugari u romanse pred kamerama ulaze iz koristi, ali i da se u rijalitiju povremeno dese i prave ljubavi.

- Mislim da se dosta zadrugara folira i da svi prave te neke fejk priče, ulaze s taktikom, nimalo spontani i opušteni. S druge strane, zaista smatram da može istinska i prava ljubav da se rodi tamo, imamo dosta primera: Alen i Maja, Stefan i Jovana, Kristijan i Kristina i da ne nabrajam dalje. Isto tako mnogi glume i na silu ulaze u veze da bi dobili fanove i da bi ih fanovi zadržali unutra, tačnije glasali za njih i time produžili njihov ostanak - tvrdi Jelena.

- Dalila i ja smo potpuno različite! Naravno, znam da je Mladen bio s njom i, generalno, meni ništa ne smeta što je ostalo u prošlosti. Dalila je u dalekoj prošlosti i tu će i ostati zauvek. Mladen i ja se ne bavimo bivšim partnerima jer... Sve u svoje vreme, to je nešto što je bilo, ono što je danas i što će biti budućnost smo mi i jedino se time bavimo. Naravno, gledamo "Zadrugu", pratimo, znam kakvo je Mladenovo mišljenje o samoj Dalili, čak delimo isto. Što se njenog i mog odnosa tiče, mi smo imale konflikte u trećoj sezoni i neke njene uvrede nikad neću zaboraviti i slobodno mogu reći da nisam upoznala nikog ko toliko nisko može da udara! Nemam nimalo lepo mišljenje o dotičnoj. Što se njene preljube tiče, ja sam to videla i kada se klela u večnu ljubav s Dejanom, tačnije videla sam da je sklona tome. Da je tada imala povratnu od pojedinih muškaraca, prevarila bi Dejana i tada, nego nije imala povratnu reakciju... Te muškarce sada neću imenovati.

 

 

Bivša zadrugarka se osvrnula i na svoje učešće u rijalitiju, ali i na voditeljsku karijeru koju gradi.

- "Zadrugu", kao projekat, obožavam i mnogo mi je drago što sam imala priliku da budem deo tog projekta. Takođe, radujem se što sam dobila ponudu da se oprobam u ulozi voditelja, trenutno uživam u tom poslu, pogotovo što je tema emisije upravo "Zadruga", poznat teren. Trenutno mi više prija da sam s ove strane i da mogu da se bavim zadrugarima i aktuelnim dešavanjima iz Bele kuće, ali "Zadruga" je za mene jedna od lepših uspomena i na nju gledam kao na jedno lepo i novo iskustvo. Što se daljih planova tiče, ne planiram ništa, kad god sam planirala izjalovilo se, a kada sam išla bez plana, lepe stvari su se dešavale - zaključila je Jelena Pešić.

Republika

Foto: E-Stock

 

 

Tari je Mateja i dalje u srcu, on i Anđela neće opstati

Pešićeva otkriva da Tara Simov i dalje ima osećanja prema Mateji Matijeviću, ali, kako navodi, od njihovog pomirenja nema ništa:

- Gotivim i Mateju i Anđelu, ali mislim da ta ljubav neće opstati, mislim da je Mateja dečko kojeg zanimaju malo drugačije devojke. Što se Tare tiče, mislim da će Mateja njoj još dugo ostati negde duboko u srcu, ali svesna je da on ne želi da se miri s njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
eva

19.01.2022 07:36

EJ ULICARKOBOLJA NISI CEK DA TE MLADEN SUTNE PA DA ONDA PRICAS

mina

19.01.2022 08:34

STA BRE OVA PROMOVISE SEBE DRONFULJU