MINA VRBAŠKI NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA! Udarila na Milicu, Veselinovićeva bi POLUDELA kada bi znala za ovo: ZA DEDA PERU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.01.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović i njena majka su postale glavna tema društvenih mreža nakon novogodišnje posete, te celokupna javnost koristi njihov razgovor o ''deda Peri'' za snimanje na mrežama, a tu priliku je iskoristila i Mina Vrbaški.

MINA VRBAŠKI NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA! Udarila na Milicu, Veselinovićeva bi POLUDELA kada bi znala za ovo: ZA DEDA PERU! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mina Vrbaški ne prestaje da provocira novu devojku njenog bivšeg dečka, Mensura Ajdarpašića po društvenim mrežama. Naime, nakon što su ona i Bora Santana izimitirali razgovor Milice Veselinović i njene majke, Mina se tu nije zaustavila.

Ona je otišla u provod sa prijateljima, a onda i nazdravila za ''Deda Peru'', ne uspevajući da se suzdrži od smeha. Milici se ovo sigurno ne bi svidelo i sasvim je izvesno da bi poludela zbog ismevanja na njen račun i to ni manje ni više nego od strane devojke koju je njen dečko najviše voleo.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/minavrbaski

Mina Vrbaški nazdravlja za ''deda Peru''

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veljko

18.01.2022 08:51

Mi se nismo sprdali kada je Minina baba umrla.