DEJAN GRCAO U SUZAMA! Ša RASKRINKAO sve Tarine GREHE, Dragojević nije mogao da prestane da plače: JA GA SVE RAZUMEM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.01.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nenad Aleksić Ša komentariosa je njegov i Tarin odnos, a nakon njegovih reči Dejan Dragojević je počeo da plače i grca u suzama.

DEJAN GRCAO U SUZAMA! Ša RASKRINKAO sve Tarine GREHE, Dragojević nije mogao da prestane da plače: JA GA SVE RAZUMEM! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć su zadrugari u emisiji ''Pretres nedelje'' sa Milanom Mloševićem,  komentarisali odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a prvi je reč dobio Dejan Dragojević.

- Slušao sam, meni ovo nije bilo smešno, ali pokrenuti nešto što je nemoguće nema od toga ništa, razumem ga i nije ni čudo što imamo iste patike. Stvarno ga razumem, a to je jako loš običaj. Da je napravio korak sa kofer, uvek ode dalje. Nikome ne možeš da objasniš pogotovo ne samom sebi. Neke stvari ne moge ni sam sebi da izbacim iz glave. Pokušava nešto, ali vidiš da drugu stranu ništa ne dotiče. Jako je teško za opisati, nemoguće, sam zna kako je to preživeo. Toliko se borio za to, i na kraju ni hvala. Prihvati se nečiji šlag na tortu, a onda kafa - pričao je Dejan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević sluša Ša

- Svi znaju koliko sam ja bio u haosu četiri meseca, kada sam došao sebi i kada sam sišao. Ja nisam došao da te kanalim i sj*bem dolazak, Moram da kažem, da sam došao do toga da sam ja to. Želim ti svim srcem da izdržiš kako možeš, sredi svoj život i uzmi te pare, Batali žurke, aftere i pi*ke materine. Ja sam tu šta god, kad god - rekao je Ša dok je Dejan plakao.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević plače zbog Ša i Tare

- Iskreno, nas prati ovde tim psihologu. Tara ne voli nikoga, ona nema ni simpatiju ni ljubav. Ša je lud, pa je lud. Tara će doći sebi pred smrt. Nikada ne može da ukapira. Ona misli da se ona promenila. Ja sve mogu da razumem, nažalost ti si ne možeš skloniti od Tare, nisi mogao napolju da rešiš, nećeš ni ovde. Vidi se da si se zaljubio u nju... Sve što Ša priča, sve je istina. Da je ona osetila da njega boli ku*ac, on se ne bira odvajala od njega - pričao je Janjuš.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša o Tari Simov

- Ti vrlo dobro znaš da ja uvek imam nekoga da pozovem, uvek su tu za mene. Nisi mi bio interesovanje - rekla je Tara

- Tara ne razmišlja ni o čemu, nažalost ako ne bude slušala biće devojka za sprdnju, dok ne napuni 30 godina. Mene boli ku*ac, što se mene tiče ne moram više biti ni sa kim. Ša je dobar momak, ali ti sledi pakao rijalitija narednih pet meseci - komentarisao je Janjuš.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
mina

19.01.2022 09:40

ovaj kepec citira dejana yato ga imitira da bude u igri mali pacov uopste njije pri sebi