HAOS U ZADRUZI! Čolak ŽESTOKO ODBRUSIO Dalili, ona VIKALA na sav glas: Ti si ULIZICA i LICIMER, JADNIČE JEDAN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.01.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Bane Čolak su se sukobili zbog podele budžeta.

HAOS U ZADRUZI! Čolak ŽESTOKO ODBRUSIO Dalili, ona VIKALA na sav glas: Ti si ULIZICA i LICIMER, JADNIČE JEDAN! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane Čolak je izabran za ovonedeljnog vođu, a tokom podele budžeta je nastao pravi haos između njega i Dalile Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane Čolak deli budžet

 - Dalili mali budžet, o njoj sam sve rekao. O tebi mi se za 180 stepeni promenilo mišljenje, ti si kriva koja je započela našu svađu, kao i mnoge situacije. Ti vređaš mnogo, nemamo kontakt, niti ćemo imati, nadam se da je ovo posledenje mesto na kojem smo se sreli - rekao je Bane koji je potom dao Filipu Caru mali budžet, što je razbesnelo Dalilu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane Čolak i Dalila Dragojević u okršaju

- Ulizico jedna, nisi iskren ni prema kome. Sanji daje mali budžet jer ga je na početku rijalitija uhvatila za d*pence... A Mimi napominje da je bila na početku rijalitija zaljubljena u njega... Hej, šta ovaj čovek vraća. A Mići daje 3.000. A onda kaže za Filipa nije tu, nije ga video, a Zola ga je napomenuo... A onda Matoroj kaže da mu je prijatelj, pa podseti na rasprave iz prve sezone. To je neverovatno. A onda Saletu daje 3.000 zbog svađe... Kako si providan - rekla je Dalila, nakon čega su ušli u žestoki okršaj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević besna zbog Baneta

- Đubre jedno kako te nije sramota, đubretaro jedna, pamtiš šta je bilo u prvoj sezoni. Sram te bilo - vikala je Dalila.

- Ti si đubretaro sebe pokazala ove sezone - rekao je Čolak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević se svađa sa Banetom Čolakom

- Život te uvredio licemeru jedan, zato si takav kakav jesi, mnogo tebe vređaju, živiš u zabludi, ja ti se ne zavlačim - vikala je Dalila.

- Ti mene ne smeš da komentarišeš đubrataro , sram te bilo, jadniče. Ulizice jedan, podela ti je katastrofalna, imaš sreće što ću ja da ti kažem sve, jer ti nikome nisi u radio. Da znaš od sada kada me pomeneš u radiju, ima da dođem da te polijem vodom, mene nećeš spominjati - vikala je Dalila.

Kako je sve ovo izgledalo, možete pogledati u video klipovima ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Zana

18.01.2022 01:42

Ko si ti spodobo da ne sme niko da te pomene, a ti svakoga prozivas i nazivas pogrdnim imenima. ? Javno, sama sebi si udarila etiketu preljubnice i pokazala da maltretiras muza i fizicki i psihicki! Ne das mu da dises . Sikter . Sikter.