PREBLEDELA KADA JE ČULA NJEGOVO IME! Prvi dečko Milice Veselinović se proslavio u emisiji ''Brak na neviđeno'', ona se KUNE MENSURU DA NIŠTA NISU IMALI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.01.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji iz života maloletne Milice Veselinović i njene veze za učesnikom emisije ''Brak na neviđeno.''

PREBLEDELA KADA JE ČULA NJEGOVO IME! Prvi dečko Milice Veselinović se proslavio u emisiji ''Brak na neviđeno'', ona se KUNE MENSURU DA NIŠTA NISU IMALI! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maloletna Milica Veselinović neprestano je na udaru javnosti, još od prve večeri ulaska u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i brzinskog ''uletanja'' u krevet Mensura Ajdarpašića.

Republika

Foto: printscreen

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

Brojne stvari i detalji njenog života su procirili u javnost, poput eksplicitnih fotografija, a sada je otkriveno i ko joj je bivši dečko. Naime, Igor Spasojević Noris, poznat je po učešću u emisiji ''Brak na neviđeno'', a njegov drug je takođe učesnik ''Zadruge''.

 

 

Milica se na pitanje kako to da nije napolju bila sa Igorom, počela da se pravda i bledi, a svi se pitaju sa koliko je onda počela da ima intimne odnose, jer s obzirom na to kakve je veštine pokazala u ''Zadruzi'', sasvim je izvesno da je i sa Igorom bila intimna.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading