TARA SIMOV UNIŠTILA ŠA DO TEMELJA: Procurio snimak razgovora repera sa Jelenom Batos, otkrila sve detalje POMIRENJA, ali i DOGOVORA o njegovom ulasku! (AUDIO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

17.01.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do ekskluzivnog snimka razgovora Jelene Batos i Nenada Aleksića Ša, a reper je priznao sve šta misli o Tari Simov.

TARA SIMOV UNIŠTILA ŠA DO TEMELJA: Procurio snimak razgovora repera sa Jelenom Batos, otkrila sve detalje POMIRENJA, ali i DOGOVORA o njegovom ulasku! (AUDIO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ulazak u rijaliti ,,Zadruga 5" repera Nenada Aleksića Ša promenio je potpuno tok dešavanja. Podsetimo, portal Republika.rs prvi je otkrio da će se Ša ponovo naći na imanju u Šimanovcima, o čemu smo pisali na dan njegovog ulaska, a potom smo otkrili i ko će se starati o psu April, dok i Tara Simov i on budu u rijalitiju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Jelena Batos, Nenad Aleksić Ša, Tara Simov, Zadruga 5

Međutim, pored mnogih tema o kojima su razgovarali, Ša je imao potrebu da nekoliko puta pomene njegovu bivšu devojku Jelenu Batos, koja se prošle godine pojavila na nekoliko nedelja u rijalitiju, zavrtela priču kao niko do sada, a potom je izašla i mnogima ostala urezana u pamćenje, pa tako i mnogim zadrugarima. Nakon što su je pominjali, portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Jelenom, koja se inače ne oglašava za medije, te nam je otkrila sve o pomirenju sa Aleksićem.

Portal Republika.rs došao je do audio zapisima u kom možete čuti šta je Ša poručio Jeleni, na koji način je predstavio njegov odnos sa Tarom, kao i koliko ga je ona zaludela.

 

 

- Ja kada sam izašla iz Zadruge sam ga blokirala na sve strane i stavila tačku na to prijateljstvo jer me šokiralo šta je sve pričao iza mojih leđa. Onaj čuveni incident se desio kada ga je snimala kako joj lupa na vrata, ja sam ga odblokirala i rekla dokle će više sebe da kopa i sramoti da nije normalan. Tu smo stupili u kontakt i tada je palo izvinjenje, ne samo jednom nego više puta, kada god smo ulazili u tu temu. Ja sam se njemu isto tako izvinila, jer sam u nekim situacijama bila previše oštra, ali to je bilo jače od mene. Jer opet kažem znam koliki je borac, znam koliko se napatio da ima to što je stekao i nisam jednostavno mogla da ga gledam kako propada. Znala sam da će ući, poželela sam mu svu sreću i rekla bude li opet počeo da ludi dolazim Nenade, haha, gde je rekao nemoj molim te. Drago mi je bilo čuti kako me zadrugari pominju, da sam im ostala u sećanju samo nakon 4 sedmice i još draže da se sada svi skupa smejemo različitim događajima, e to se zove prijateljstvo. Šta god da život nosi uvek znamo tog jednog prijatelja čija su vrata uvek otvorena. On je sada ušao isključivo radi novca i da sebe pokaže u boljem svetlu, vreme će pokazati sada sve. Iskreno se nadam da se neće vratiti onoj devojci, jer ona prvo mora da nauči da voli samu sebe pa onda da se odluči koga zaista voli. Ali to što sam uspela ukratko da ispratim, izgleda da ćemo gledati uskoro reprizu njihovih nervnih slomova. Jer on nju i dalje voli, a ona ne voli zemlju po kojoj hoda, a kamoli njega - govori Jelena za Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading